Modni portal Fashionista prenosi kako je na nedavnom Dolce & Gabbana showu, ova luksuzna modna kuća zamijenila modele s dronovima kako bi pokazala svoju novu kolekciju torbi. Za ovu prezentaciju bilo je potrebno da svi gosti isključe svoj WiFi. Iako je ova obavijest prezentirana na više različitih jezika, bilo je potrebno oko 45 minuta, i malo žučljivih razgovora sa 600 gostiju, da moraju isključiti svoje vlastite Wi-Fi veze na pametnim telefonima, kako bi revija mogla početi.

Ovaj uvjet da svi prisutni uzvanici isključe njihovu vezu s internetom nije bio baš jednostavan zadatak, a svi su se pitali zašto je tako bitno da Dolce & Gabbana ima Wi-Fi dominaciju na ovoj reviji.

Međutim odgovor je došau ubrzo nakon samog početka revije. saznali smo što je tako važno: trutovi. Na opće iznenađenje na modnoj pisti revije Dolce & Gabbana pojavili su se mali leteći dronovi, noseći najnovije kolekcije D&G torba. Da ne bi manekenke stvarno ostale bez posla, nastavak revije se prebacio u klasičnu prezentaciju, gdje su na pistu izašli stvarni modeli u novim kreacijama D&G.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u ovom kratkom videu, a da li je budućnost manekenki upitna, prosudite sami:


 

 

 

Piše: D.Ž.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here