PočetnaOstaloPress ReleaseToshiba osvojila nagrade Red Dot za Portégé Z20t i Chromebook 2

Toshiba osvojila nagrade Red Dot za Portégé Z20t i Chromebook 2

Neuss, Njemačka, travnj 2015. – Toshiba Europe GmbH objavljuje kako su prijenosna računala Chromebook 2 i Portégé Z20t na međunarodnom dizajnerskom natjecanju Red Dot Award 2015 osvojila nagrade u kategoriji dizajna proizvoda.

S 4.298 inovativne prijave od 1.994 sudionika iz 56 zemalja, nagrada Red Dot Award 2015 u kategoriji „Dizajn proizvoda“ nije samo najveće i najpriznatije, već i najmeđunarodnije svjetsko natjecanje u kategoriji dizajna proizvoda. Primitak priznanja „Red Dot“ globalno je prepoznata oznaka dizajnerske izvrsnosti – s dobitnicima koje odabire ocjenjivački sud sačinjen od izvrsnih dizajnera, uvaženih profesora dizajna te stručnih novinara iz 25 različitih zemalja.

Toshiba Portégé Z20t

Portégé Z20t u jednom uređaju objedinjuje snagu performansi procesora Intel® Core™ M s fleksibilnosti tableta. Namijenjen prvenstveno poslovnim profesionalcima, potpuno odvojiv 31,75 cm (12,5“) uređaj s Full HD ekranom dizajniran je kako bi korisniku pomogao stvoriti ili konzumirati sadržaje s lakoćom. Bez obzira koristi li se za održavanje prezentacija putem reverzibilne priključne stanice, vođenje bilješki na sastancima ili izvršavanje dnevnih obaveza, korisnici mogu računati na visoke performanse i dugo trajanje baterije do čak 17 sati, što jamči produktivnost tijekom cijelog dana. Uz vrhunski dizajn tankog i laganog kućišta, Portégé Z20t potpuno je mobilan i lagan za nošenje. Dodatno, s integriranim modulom Trusted Platform Module (TPM), lokalno pohranjeni podaci ostat će sigurni – omogućujući korisniku da se usredotoči na završetak radnih zadataka.

Toshiba Chromebook 2

Toshiba Chromebook 2 korisniku omogućuje da se potpuno uživi u zabavu – bez obzira gleda li najnovije filmske naslove u superiornoj kvaliteti opcionalnog, svijetlog IPS zaslona u rezoluciji Full HD, ili sluša glazbu na izvrsnim stereo zvučnicima, koje je za optimalan doživljaj podesio Skullcandy®. Poslovni profesionalci, s druge strane, na optimiziranom 33,8 cm (13,3“) ekranu s lakoćom mogu prolaziti kroz tablične kalkulacije, ali i lagodno putovati, zahvaljujući masi uređaja od svega 1,35 kg. Uz dugo trajanje baterije te niz poznatih aplikacija, korisnik može biti produktivniji – bez obzira uči li, radi ili se zabavlja.