PočetnaOstaloPress ReleasePCMag proglasio Xerox DocuMate 5445 najboljim malim uredskim skenerom dokumenata 2013

Svake godine analitičari na PCMag.com pregledavaju i ocjenjuju više od 2.000 proizvoda. Xerox (NYSE: XRX) DocuMate® 5445 proglašen je Najboljim malim uredskim skenerom dokumenata 2013. što je još jedno priznanje nakon što je isti proizvod osvojio Editor’s Choice Award u veljači te je također proglašen jednim od 10 najboljih skenera u srpnju.

Prema članku na PCMag.com: „Visoko-kapacitetni Xerox DocuMate 5445 skener donosi brzo dvostrano ispisivanje, izbor softvera svjetske klase i funkcije poput ulagača dokumenata za 75 listova. Njegova kombinacija brzine, ulaznog kapaciteta, radnog ciklusa i cijene, uz dobro odabrani komplet aplikacijskih programa i alata za skeniranje, čine Xerox DocuMate 5445 izvrsnim izborom rad u malim uredima ili radnim grupama.“

Sljedeća generacija DocuMate 5445 skenera

Xerox DocuMate 5445 praktičan je i dovoljno malen da stane na bilo koji radni stol; masa mu  je tek 4 kg, širina 31,7 cm, dubina 19,5 cm, a visina 23,6 cm. Skener je nedavno nadograđen te može uključivati i ugrađeni hardver za obradu slika.

“Editor’s Choice Award osvojena ranije ove godine divan je kompliment našem proizvodu i inženjerskom timu, ali biti izabran „pobjednikom među pobjednicima“ zaista je najveća moguća čast kojoj smo se mogli nadati“, rekao je John Capurso, predsjednik i CEO u Visioneer® – licenciranom Xerox partneru.

Prema pisanju PCMag.com, da bi bio pogodan za analizu, određeni proizvod trebao je biti testiran negdje između 1. studenog 2012. i 1. studenog 2013. Suci koriste standardna industrijska mjerila i nekoliko testova razvijenih unutar tvrtki kako bi dobili kvantitativne, pouzdane i ponovljive rezultate.

Cijena i dostupnost

Cijena Xerox DocuMate 5445 skenera iznosi 8.929 HRK, za dostupnost kontaktirati ovlaštene distributere Eurotrade i MSan Grupu.