PočetnaOstaloPress ReleaseMIPOW POWER TUBE 2600L

MIPOW POWER TUBE 2600L

E-mobile predstavlja novi prijenosni aku punjač proizvođača MiPow prilagođen novim Apple proizvodima – na tržište stiže Power Tube 2600L

30. rujna 2013. – MiPow na tržištu već ima niz proizvoda namijenjenih Appleovim proizvodima. Sada su na tržište plasirali novi proizvod pod nazivom Power Tube 2600L koji je autoriziran od strane Applea za punjenje novih iPhonea, iPoda i iPada (sa Lightning konektorom). Ovaj prijenosni aku punjač izrađen je od aluminija i obložen je izdržljivim anodiziranim metalik bojama. Raspolaže baterijom kapaciteta 2600 mAh što je dovoljno za punjenje mobitela i drugih gadgeta kada strujni priključak nije pri ruci.

MiPow Power Tube 2600L dizajniran je za punjenje Apple uređaja sa Lightning konektorom, ali može napuniti i većinu drugih pametnih telefona i gadgeta pomoću USB priključka uz odgovarajući kabel. Taj se kabel priključi na prijenosni aku punjač i punjenje može početi. Istovremeno može puniti do dva uređaja.

Kao i drugi Power Tube proizvodi tako se i ovaj nadopunjava pomoću UBS-a. Potrebno ga je ugrađenim USB priključkom spojiti na računalo, a lampica će pokazati status napunjenosti.

Ovaj praktičan uređaj može se kupiti po cijeni od 289 kn, a dostupan je u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke Etranet Grupa d.o.o., u Apple trgovinama te na www.emobile.hr.

Specifikacije:
•    Izlazni napon / stuja: 5V / 1000 mA
•    Ulazni napon / struja: 5V / 1000 mA
•    Životni ciklus: 500 punjenja
•    Vrijeme punjenja: 4-5 sati
•    Baterija: Litij-ionska baterije
•    Kapacitet: 2600 mAh
•    Radna temperatura: -10 – 45 ℃
•    Dimenzije: 23 (¢) x 103mm (L)
•    Težina: 80g
•    Kompatibilnost: Svi Apple proizvodi sa Lightning konektorom (Apple iPhone 5, iPad Mini…) i drugi uređaji punjivi preko USB-a (uz originalni kabel)

Sadržaj kutije: