PočetnaOstaloPress ReleaseDell predstavio novi portfelj proizvoda: Alienware 25 gaming monitor, XPS 13 Plus...

Dell predstavio novi portfelj proizvoda: Alienware 25 gaming monitor, XPS 13 Plus prijenosno računalo i Dell Pro web kameru

Zagreb, 21. listopada 2022. – Tvrtka Dell predstavila je novi Alienware 25 (AW2523HF) gaming monitor koji se nalazi među najbržima na tržištu, a opremljen je visokokvalitetnim vizualnim prikazima te optimiziranim industrijskim dizajnom koji kombinira ljepotu s praktičnošću uz pružanje iznimno glatkog gameplaya. Također, ovo je prvi Dell monitor koji ima vješalicu za slušalice što omogućava još bolje gaming iskustvo za svakog pojedinog korisnika. Predstavljeno je i XPS 13 Plus Developer’s Edition prijenosno računalo te Dell Pro web kamera (WB5023), najbolja u klasi[1], s vrhunskim prikazom u kombinaciji s inteligentnim značajkama za svakodnevne profesionalce koji žele izgledati najbolje što mogu tijekom svih videopoziva, emitiranja ili prijenosa uživo.

dell-alienware-25

Alienware 25 gaming monitor – jedan od najbržih na tržištu

Dizajniran na temelju povratnih informacija profesionalnih gamera, Alienware 25 gaming monitor optimiziran je za esports uvjete što znači da pruža performanse savršene za natjecateljski gaming. Uz unaprijeđeni Legend 2.0 dizajn s heksagonalnom bazom za manju radnu površinu, gameri imaju ultimativnu fleksibilnost kod postavljanja tipkovnice i maksimalan prostor za kretanje miša. Korisnici također mogu postaviti svoj headset na novu integriranu vješalicu na povlačenje za uredan i čist gaming prostor.

dell-alienware-25

Alienware 25 gaming monitor donosi brzinu osvježavanja od 360Hz i vrijeme odziva od 0.5ms(GtG), osiguravajući nevjerojatno glatko kretanje po brzom IPS FHD panelu zaslona. Sadrži i podršku za AMD FreeSync™ Premium tehnologiju i VESA® AdaptiveSync certifikat, pružajući gaming bez zastajkivanja te kristalno čistu grafiku, čak i tijekom sekvenci prepunih akcije.

XPS 13 Plus

XPS 13 Plus – prijenosno računalo za programere

Kao prvo OEM računalo koje posjeduje Ubuntu 22.04 certifikat, vodeće XPS 13 Plus Developer’s Edition prijenosno računalo dostupno je s već unaprijed instaliranim Ubuntu 22.04 LTS. Ubuntu certifikacijski program osigurava da sve komponente u certificiranom računalu rade u skladu s očekivanjima, tako da korisnik može biti siguran u najbolje iskustvo odmah nakon postavljanja.

Certificirani uređaji također uključuju specifični softver ili upravljačke programe koji se razlikuju od standardnih. Oni su definirani u meta-paketu koji automatski instalira optimalnu konfiguraciju, upravljačke programe i jezgru računala za pružanje najboljeg iskustva na tom uređaju.

Dell Pro Webcam

Dell Pro Webcam – najbolja u klasi

Dell nastavlja širiti svoj portfelj uređaja za individualne potrebe kako bi zadovoljio različite zahtjeve hibridnog rada. Nakon predstavljanja vodeće 4K Dell UltraSharp web kamere, svoju seriju proizvoda obogatili su i s Dell Pro web kamerom. Ova profesionalna 2K QHD web kamera ima najbolju kvalitetu slike na svijetu u svojoj klasi, pružajući vrhunsku prikaz u odnosu na FHD (1080p) web kameru, koji je oštar i profesionalan u svim uvjetima osvjetljenja.

Dell Pro Webcam

Sony STARVIS™ senzor i leća s više elemenata primaju značajnu količinu svjetla kako bi pružili kristalno čistu sliku, dok kombinacija Digital Overlap HDR i Facial Detection Auto Exposure značajki optimizira prikaz. Napredna Image Signal Processing tehnologija i 3D/2D smanjenje šuma automatski uklanjaju zrnate slike, osiguravajući korisniku da izgleda najbolje – čak i pri slabom osvjetljenju. Osim toga, inteligentna AI Auto Framing značajka omogućava odličan fokus i prati svaki pokret korisnika.

Dell Pro web kamera ima vrlo elegantan i kompaktan dizajn u koji je ugrađen poseban mikrofon za smanjenje buke kako bi se korisniku omogućila što jasnija komunikacija, magnetski poklopac za privatnost i kopča za jednostavno pričvršćivanje na monitor, prijenosno računalo ili na tronožac. Web kamera je kompatibilna s Windows i Mac operativnim sustavima i dobro radi sa svim vodećim UC platformama. Također, certificirana je za Microsoft Teams i Zoom, a uz Dell Peripheral Manager korisnik može upravljati raznim postavkama web kamere kao što su vidno polje, svjetlina, oštrina, kontrast i zasićenost na temelju osobnih preferencija.

Alienware 25 gaming monitor, XPS 13 Plus prijenosno računalo i Dell Pro web kamera dostupni su u Hrvatskoj, a za više informacija posjetite Dell.hr.

[1] Temeljeno na neovisnim korisničkim studijama iskusnih korisnika web kamera koju je naručio Dell. Sudionici su ocjenjivali svjetlinu, zasićenost boja i oštrinu videa web sastanaka uživo koji se emitiraju putem Dell Pro Webcam – WB5023 i vodećih konkurentskih vanjskih 2K web kamera za osobne konferencije u uvjetima ujednačenog, niskog i visokog kontrasta osvjetljenja. Travanj, 2022.