PočetnaOstaloPress ReleaseD-Link bežično rješenje za mala poduzeća

D-Link bežično rješenje za mala poduzeća

Najnovija pristupna točka omogućava nadogradnju malim poduzećima koja traže postavljanje visoko promjenljive Wi-Fi mreže s povećanim protokom i fleksibilnošću

D-Link je pružio malim i srednjim poduzećima mogućnost da lako i pristupačno dobiju prednosti bežične pristupne točke s Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point (DWL-8610AP).

Ova pristupna točka omogućava laku nadogradnju za poduzeća kako bi njihova Wi-Fi mreža radila s najnovijim specifikacijama. Poduzeća dobivaju bolju mrežu u uredima bez smetnji i s manje opreme nego što obično treba. Također podržavaju puno uređaja, veću pouzdanost bez brige za sigurnost ili kompatibilnost sa starijim standardima.

“U eri pametnih mobilnih telefona, tablet uređaja i laptop računala, moderna poslovna mreža se suočava sa sve više mrežnog prometa i uređaja nego ikada prije. Bežična pristupna točka donosi puno dodataka da bi se nadišli ti izazovi i ona predstavlja perfektno rješenje za mala poduzeća, rekao je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer D-Link Adria.

“Prema analitičkoj tvrtki IDC, oko 250000 najkvalitetnijih pristupnih točaka je isporučeno u 2013. godini i ovaj broj teži dostići 1.6 milijuna u 2014. godini. Postoji jasna indikacija da će poduzeća koristiti bežičnu pristupnu točku i D-Link je ponosan što prednjači u toj oblasti.”

S kombiniranom bežičnom brzinom do 1750Mbps, aplikacije koje zahtijevaju visoke mrežne performanse kao što su video pozivi i sustavi u oblaku rade besprijekorno. Podrška za dva konkurentna bežična brenda pomaže u smanjivanju smetnji i osigurava kompatibilnost za sve uređaje.

Za mrežne administratore Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point može raditi kao zasebna bežična jedinica, samo-konfiguracijski klaster ili može biti kontroliran preko preklopnika ili bežičnog kontrolora. Može se centralno upravljati sa do 192 pristupne točke, i D-Linkov ujedinjeni bežični sustav omogućava administratorima da koriste potpunu kontrolu preko svoje bežične mreže centralizirajući sve aspekte rezerviranja i upravljanja.

Dodatno, ova pristupna točka podržava napon preko mreže (PoE), što je idealno za postavljanje u oblastima gdje često nestaje struje budući da nema zahtjeva za dodatnim naponom.

Dodatne opcije su balansiranje opterećenja s upravljanjem opsega da bi se osigurala stabilna i brža bežična konekcija, jača sigurnost i opcija autentifikacije kao i segmentacija bežične LAN mreže i VLAN podrške. Sve zajedno ovo čini Wireless AC1750 Dual-Band Unified Access Point visoko promjenljivom opcijom s lakim postavljanjem i upravljanjem.

D-Link bežična AC1750 Dual-Band Unified pristupna točka je svestrano rješenje za sva poduzeća koja žele koristiti najnoviju i najbržu tehnologiju. D-Link pruža sve neophodne alate da bi se napravila nadogradnja i raspored koji odgovara potrebama poduzeća dok su njihova računala i mobilni uređaji još uvijek priključeni na njihovu mrežu.