PočetnaOstaloPress ReleaseČetiri puta jasniji detalji, četiri puta veća jasnoća

Četiri puta jasniji detalji, četiri puta veća jasnoća

Uz UltraClear 4K Ultra High Definition rezoluciju, Philipsov novi 28-inčni monitor pruža izvrsnu oštrinu i kvalitetu slike bez premca

Kako bi dostojno dočekali ljetnu sezonu, MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand lincencirani partner za Philips monitore najavljuje novu prinovu na sceni monitora: Philipsov 4K UltraClear UHD model. S jasnoćom četiri puta većom u odnosu na Full HD, novi monitor oznake 288P6LJEB nudi korisnicima nikad oštriju i živopisniju sliku.

4K UHD: četverostruka rezolucija za jasnije detalje i više jasnoće

Najnoviji u nizu inovacija koji dovode jasnoću slike na višu razinu, novi Philips 4K UltraClear UHD monitor pruža četiri puta kvalitetniju sliku u odnosu na Full HD. Uz rezoluciju od 3840 x 2160 piksela, monitor s UHD tehnologijom sadrži četiri puta gušće raspoređene piksele kao i već impresivnu kvalitetu slike u Full HD rezoluciji. Rezultat je još više mogućnosti širenja na velikodušnom 28-inčnom monitoru poput višestrukog prikaza i većeg broja piksela koji oživljava slike i grafike.

S obzirom da novi UHD monitor unosi potpuno novo iskustvo ne samo u urede već i u dnevne boravke, neće razočarati zahtjevne profesionalne korisnike niti vješte kompjuterske igrače. Kada je riječ o zabavnom segmentu, gledatelji mogu uživati u filmovima, igrama ili fotografijama s više detalja nego ikad, a mogu se veseliti i većem izboru 4K TV sadržaja koji će također imati mogućnost povezivanja u bliskoj budućnosti. Kada se radi o poslovnim aplikacijama, zahvaljujući UHD tehnologiji, cjelokupni rad na zaslonu može se rasporediti na više prostora i u znatno većoj rezoluciji. Primjerice proračunske tablice mogu se maksimalno povećati na zaslonu dajući dovoljno prostora za veće podatkovne aplikacije, a specijaliziranim aplikacijama poput znanstvenih prikaza omogućena je beskompromisna slika do najsitnijih detalja.

Ultra brzo zabavno iskustvo

Philips 4K UltraClear UHD monitor nudi niz naprednih značajki koje su osmišljene poboljšavanju i nadopunjavanju UHD rezolucije. S vremenom odziva od samo 1ms, Philips Ultra HD monitor jedan je od najbržih 4K monitora na tržištu, a njegova kalibrirana podrška s više od 1 milijarde boja znači da možete reproducirati najfinije boje s apsolutnom preciznošću. Stoga ga navedene značajke čine idealnim uređajem za profesionalne korisnike koji trebaju izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja, a naravno i za ljubitelje kompjuterskih igara. U kombinaciji s Philipsovom eksluzivnom SmartResponse tehnologijom koja omogućava automatsko podešavanje vremena odziva prema specifičnim zahtjevima s obzirom na namjenu, monitor pruža igračima i filmofilima jasne prikaze lišene podrhtavanja, kašnjenja i dvostrukih slika.

Višestruko povezivanje

Uz ovo jedinstveno iskustvo gledanja, korisnici će biti oduševljeni što mogu doživjeti sve svoje sadržaje u kvalitetnom i jasnom prikazu koji ujedno omogućava i paralelno praćenje sadržaja. S obzirom da se ovaj monitor može pohvaliti Multiview tehnologijom, omogućuje korisnicima dvostruko povezivanje primjerice spajajući prijenosno računalo s uredskim proračunskim tablicama i uživo praćenje nogometnog prijenosa sa set-top box uređaja. DisplayPort 1.2 uz digitalno povezivanje prijenosnog računala sa zaslonom podržava brzinu prijenosa podataka do 10,8 Gbps što rezultira bržoj reprodukciji prikaza u više uredskih aplikacija i filmova.

Osim navedenih mogućnosti povezivanja ovaj zaslon tvrtke Philips opremljen je i drugim raznim priključcima, kao što su Dual link DVI, VGA i univerzalni HDMI, koji omogućuju uživanje u nekomprimiranim video i audio sadržajima na velikom ekranu. Dodatna pogodnost je USB 3.0 koji osigurava prijenos podataka oko 10 puta brže od USB 2.0 standarda.

Ultra jednostavni i udobni za korištenje
Kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe, postolje monitora Smart ErgoBase prilagođava se sukladno visini korisnika ublažavajući fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana posebice osobama koje koriste multifokalne i progresivne leće. Postolje također omogućava uredno spremanje kabela kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

Novi Philipsov 4K UltraClear UHD zaslon uskoro će biti dostupan u svim M SAN, Links i Lost prodavaonicama po cijeni od:

288P6LJEB – 4499 Kn (PDV uključen)