Mashable je jedan od najpoznatijih svjetskih portala koji je specijaliziran za određene područja. Ta područja najčešće su vezna uz tehnologiju, ali može se pronaći i poneka tema iz svih drugih sfera ljudskog života. Kao prvotna ideja Mashable je bio blog, ali je ekstremno brzo narastao i sada bismo ga mogli zvati megalomanskim blogom, ali mi ćemo radije koristiti riječ portal.

U Mashable-u danas radi jako puno zaposlenika koji se brinu da sve na stranici funkcionira kako ja zamišljeno. Uz kreatore članaka, novinare, lektore, marketinške stručnjake možemo pronaći i web dizajnere, programere i još svakakve vrste profesionalaca. Od nedavno svi ti zaposlenici dobili su svoj novi dom. Naime, Mashable je otvorio vrata svojih novih uredskih prostora.

Novi uredski prostori nastali su zahvaljujući velikoj investiciji Updata Partnersa s čije je strane u Mashable investirano čak 13 milijuna. Jedan veliki dio te investicije otišao je upravo na nove urede koji izgledaju fascinantno. Ostatak investicije potrošiti će se na kreiranje novih rubrika i dovođenje novih profesionalaca koji će ovaj internetski portal učiniti još boljim.

Svoje nove urede koji su smješteni New Yorku, Mashable je predstavio na svojoj web stranici. Na fotografijama se može vidjeti kako su novi uredi u koraku s ostalim velikim kompanijama, pa tako Google i ekipa ne mogu reći da im bježe previše. Dakako, sva konkurencije je još daleko od Google-a kada se uspoređuje udobnost i kvaliteta rada (možemo reći i zabave). Na fotografijama također možemo vidjeti i masu zaposlenika koji trenutno rade u Mashable-u što nam dodatno potvrđuje kako je ovaj blog već jako davno nadišao razmjere bloga i postao nešto daleko veće. Nadamo se da će se nastaviti razvijati u pozitivnom smjeru i kako će nas i dalje informirati o novostima iz svijeta digitalija.

mashable-uredi-4

mashable-uredi-3

mashable-uredi-2

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here