Nakon nekoliko mjeseci rada i pripreme, WhatsApp je konačno dodao mogućnost brisanja tih neugodnih poruka koje ste poslali greškom, prije nego što ih sa druge strane netko ima priliku pročitati. Najbolji dio je taj što će ova značajka biti dostupna za sve platforme, Android, iOS i Windows korisnike.

Iako ova značajka još ne radi svima čak i sa najnovijom verzijom WhatsApp-a, objava ove nove funkcije na službenim stranicama FAQ ovdje, potvrđuje da neće trebati još mnogo vremena, prije nego što bude omogućeno za sve korisnike diljem svijeta.

Nova značajka bit će nazvana ‘Delete for everyone’ i bit će dostupna za obje vrste slanja poruke, tj. grupnim i individualnim razgovorima. Tvrtka kaže da će svi pročišćeni/izbrisani tekstovi biti zamijenjeni s obavijesti “Ova poruka je izbrisana”.

 


kako obrisati poslanu poruku na whatsapp-u

 

Korisnici mogu slijediti ove korake kako bi provjerili je li “Brisanje za sve” došao i na vaš telefon:

  • Idite na WhatsApp i otvorite bilo koji razgovor s porukom koju se želite obrisati.
  • Dodirnite i držite poruku koju želite obrisati. Proširene opcije trebale bi se prikazati ​​pri vrhu zaslona. Imajte na umu da možete po želji odabrati više od jedne poruke da biste istodobno izbrisali više tekstova.
  • Kada ste označili poruke koje želite obrisati, dodirnite ikonu na vrhu zaslona “thrash bin” ili kanta za smeće) i odaberite opciju “Izbriši za sve”.

Pod pretpostavkom da sve radi normalno, izbrisane poruke nestat će kod svih sudionika u odabranom razgovoru, kao i centru za obavijesti.

Postoji nekoliko stvari koje biste trebali imati na umu kada koristite ovu značajku. WhatsApp upozorava da se tekstove možete obrisati samo unutar sedam minuta nakon slanja. Nakon što je prošlo sedam minuta, nema načina da obrišete sadržaj teksta.

Još jedna napomena je da, kako bi se uspješno obrisale poruke, i pošiljatelj i primatelj moraju koristiti najnoviju verziju programa WhatsApp i imati omogućenu opciju “Obriši za sve”.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here