PočetnaHardverTV i monitoriSamsung predstavio televizor koji se rotira kako bi se pretvorio u ogroman...

Samsung predstavio televizor koji se rotira kako bi se pretvorio u ogroman zaslon za vaš smartphone


Samsung je predstavio novi televizor pod nazivom “Sero” – što znači “vertikalno” na korejskom jeziku, koji se može okretati od običnog širokog ekrana do okomitog zaslona u stilu smartphonea, objavila je tvrtka u ponedjeljak.

Evo kako izgleda Sero TV kada je u normalnom modu:

Samsung Sero
Izvor: Samsung

Evo kako izgleda Sero TV u vertikalnom modu:

Samsung okomiti TV
Izvor: Samsung

Što se tiče pitanja, zašto se Sero TV može pretvoriti u vertikalni zaslon u stilu smartphonea, Samsung kaže da je dizajniran za prikaz sadržaja s pametnog telefona za milenijsku generaciju.

To znači da svatko može jednostavno prenjeti zaslon svog pametnog telefona na Sero TV okomiti zaslon, kako bi prikazali svoje mobilne aplikacije ili bilo kakav sadržaj sa pametnog telefona. Samsung kaže da “Sero” podržava vertikalni zaslon optimiziran za mobilne sadržaje, tako da se može koristiti za prikaz sadržaja na cijelom zaslonu. ”

Zapravo cijela ideja izgleda prilično pametno, pogotovo u prezentacijske svrhe. Sero TV djeluje kao neka vrsta dodatka za pametne telefone koji vam omogućuje da dijelite stvari, poput fotografije ili videozapisa iz društvenih medija, s telefona na cijelu sobu, umjesto da vučete ljude da se guraju oko vašeg malog zaslona pametnog telefona.

Dok Sero ima dizajn budućnosti na umu, njegova cijena nije previše prijateljska. Vertikalni TV će biti dostupan prvo u Koreji, u samo jednom 43-inčnom modelu, koji bi mogao krenuti u prodaju već početkom idućeg mjeseca po cijeni od oko 1.600 USD. To je dosta visoka cijena za relativno mali televizor od 43 inča, čak i ako se okreće u okomitom položaju. Ali je svakako ideja koja bi mogla zaživjeti u bliskoj budućnosti.

Piše: A.M.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular