PočetnaMobyPametni telefoniOnePlus odbacuje 3.5mm utor sa svih svojih novih uređaja

OnePlus odbacuje 3.5mm utor sa svih svojih novih uređaja


Trend izbacivanja 3.5 mm utora za slušalice pokrenuo je Apple, a kasnije su se takvom razvoju uređaja priklonili i mnogi drugi proizvođači. No, veliki je broj korisnika koji zapravo ne podržavaju izbacivanje tog utora i koji bi željeli takav utor imati i na novim modelima pametnih telefona. Mnogima zapravo smeta što novi uređaji trebaju bežične slušalice koje baš i nije pogodno nositi po džepovima jer se lako gube, a tu je i stalna potreba za punjenjem tih slušalica. Ipak, većina proizvođača će i dalje ustrajati na tome da 3.5 mm utora ne vraćaju ponovno na pametne telefone – a među njima će biti i brend OnePlus.

Kompanija OnePlus posljednjih godina niže sjajne rezultate na području pametnih telefona, za što je zasigurno zaslužan kvalitetan razvoj uređaja koji uz nisku cijenu donose dobre performanse. No, novi OnePlus pametni telefoni sa sobom više neće donositi utor za 3.5 mm slušalice – odlučeno je tako u središtu kompanije.

Informacije o finalnom izbacivanju tog utora sa svih budućih pametnih telefone potvrdio je izvršni direktor OnePlus-a koji je kazao kako OnePlus više ne planira vraćanje utora za slušalice ni na kojem budućem telefonu. Dakle, OnePlus se time priklonio trendu kojeg su prigrlili mnogi proizvođači i to bez obzira na činjenicu da takva informacija ne oduševljava korisnike pametnih telefona.

Da bi ovu situaciju iskoristili u svoju korist u OnePlus kompaniji najavili su kako će u budućnost više vremena posvetiti razvoju kvalitetnih bežičnih slušalica, čime će zakoračiti i na to potencijalno perspektivno tržište. Naime, izbacivanjem 3.5 mm utora porasti će potražnja za bežičnim slušalicama pa će se na tom tržištu moći okrenuti veliki novac, ako ponudom zadovoljite želje i potrebe korisnika.

Mnogi su spominjali informaciju kako će se prve Bullets Wireless OnePlus slušalice pojaviti već na predstavljanju OnePlus 7 uređaja, no potvrde tih informacija za sada nema. Dio ljubitelja OnePlus brenda nakon ove objave zasigurno će žaliti jer će ostati bez jednog važnog dijela uređaja kojeg je većina korisnika zapravo koristila.

Piše: M.Ž.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular