PočetnaOstaloPress ReleasePredstavljamo nove soundbar-ove i prvi zvučnik za TV iz Sony-ja

Predstavljamo nove soundbar-ove i prvi zvučnik za TV iz Sony-ja


Elegantno dizajniran 2.1-kanalni virtualni surround zvuk uz jednostavno postavljanje

 Moderan dizajn koji nadopunjuje vaš TV

Virtualni surround zvuk sa snažnim basom

Zahvaljujući Bluetooth® i NFC-u, jednim dodirom omogućava slušanje sa smartphone-a

Kontrola zvuka s mobitela s besplatnom SongPal™ aplikacijom za iOS/Android™

Od eksplozivne akcije na zaslonu do intimnog dijaloga: sa Sonyjem zvuk s vašeg televizora dobiva onaj pravi učinak, osjećaj prisutnosti i realističnost. Potpuno novi TV Base zvučnik koji poboljšava zvuk televizora pridružio se dvama stilskim soundbarovima.

Moderni i elegantni HT-CT770 i HT-CT370 soundbarovi ispunjavaju sobu bogatim virtualnim surround zvukom i moćnim basom kako bi dodatno oživili svaku automobilsku potjeru i vrhunac orkestralne izvedbe.

Smješten diskretno ispod vašeg televizor, HT-XT1 TV Base  zvučnik daje sasvim novu dimenziju zvuku vaših omiljenih TV emisija. Prepuni mogućnosti povezivanja, modeli za proljeće 2014 osvježavajuće jednostavno unaprjeđuju iskustvo slušanja u vašem dnevnom boravku.

Izvrstan zvuk, lako povezivanje

Tehnologija 2.1-kanalnog S-Master digitalnog pojačala™ s moćnim višekanalnim zvukom oživljava TV emisije, filmove i igre. Omogućava vam da čujete pojedine instrumente i svaku rečenicu dijaloga s nevjerojatnom jasnoćom, od zvonkih dubokih do odrješito-detaljnih visokih frekvencija. S-Force PRO Front Surround™ procesiranje osigurava teksturno bogato  i izuzetno široko optimalno zvučno polje u kojem mogu uživati ​​svi u prostoriji.

Novitet soundbara, ClearAudio+™, smanjuje poteškoće kod finog ugađanja s bilo kojeg izvora kako bi se postigao savršen rezultat. Digitalna obrada signala najnovije generacije optimizira vaše iskustvo slušanja bez napora – od najnovijih holivudskih blockbustera, live koncerata na DVD-u do glazbe s vašeg smartphone-a. Dodatno, uz podršku za DTS-HD i Dolby TrueHD, budite uvjereni da dobivate doživljaj savršene kvalitete, bez obzira što slušate.

Ako ne čujete dovoljno dobro ono što je rečeno na zaslonu, samo pritisnite gumb ‘Voice’ kako biste čuli isječak dijaloga u izoštrenom zvuku. Na raspolaganju je izbor načina da se postupno pojačavaju glasovne razine dok se na dobije kristalno jasan zvuk.

Želite li brzi soundtrack dok se zabavljate ili opuštate kod kuće? Soundbar i TV Base zvučnik omogućavaju vam da na jednostavan način puštate muziku sa svog smartphone-a, tableta ili uređaja sa Bluetoothom®. A još je jednostavnije ukoliko vaš uređaj podržava NFC: samo jedan dodir na mobitelu i odmah se povezujete, a onda – zahvaljujući bežičnoj slobodi, možete uživati u omiljenim zvukovima.  Prilikom streaminga muzike putem Bluetootha® sa svog Apple-a ili uređaja s Android™ platformom, kompatibilnost s AAC kodekom obećava čisti, digitalni zvuk s finim detaljima.

Soundbarom i TV zvučnikom može se također upravljati bežično sa smartphone-a ili tableta s novom SongPal aplikacijom putem Bluetootha. Iz udobnosti svojeg kauča, preuzmite besplatnu aplikaciju i putem mobitela podesite ClearAudio+, subwoofer i ostala podešenja zvuka.

Sound Bar HT-CT770 i HT-CT370

Dva nova soundbar modela uranjaju vas u uzbudljivi svijet višekanalnog audio uzbuđenja. Idealan partner za TV s velikim ekranima, CT770 nudi impresivnih 330W ukupne izlazne snage kako bi pružio maksimum za svaki akcijski film ili koncertne izvedbe, s 2x20mm ‘tweeter’ jedinice i 160 mm ‘subwoofer’ jedinicom. CT370 donosi 300 vata beskompromisnog audia u čak manjim dimenzijama.

S visinom od samo 5 cm, elegantni soundbar stoji ispred vašeg televizora bez blokiranja ekrana ili IR senzora, a može se montirati i na zid. Unatoč vitkom, tankom profilu, soundbar pruža senzacionalnu audio snagu, zahvaljujući novom difuzoru zvučnika koji zvuk raspršuje glatko i ravnomjerno.

Tutnjava i udarci obrađeni su od strane moćne, bežične zvučne kutije – postavite ju bilo gdje u prostoriji kako biste postigli izuzetan bas kojeg zaista možete osjetiti. CT370 zvučna kutija ima dvije opcije postavljanja: može biti horizontalno na polici ili skrivena ispod kauča, ili pak postavljena vertikalno na podu.

TV zvučnik HT-XT1

Trebate osnažiti zvuk s TV-a bez smetnji dodatnih kabela ili zvučnika? S HT-XT1 ovo nikada nije bilo jednostavnije – pametno, rješenje u jednoj kutiji, koje štedi prostor i odličan je izbor za drugu sobu za slušanje, spavaću sobu ili neku drugu prostoriju.

Idealan partner za BRAVIA modele veličine od 32 do 50 inča, ovi TV zvučnici idealno se uklapaju izravno ispod vašeg televizora. Njegove tanke, čiste linije i sjajni lak otporan na ogrebotine daje nenametljiv dojam svakoj sobi.

Postavljanje je jednostavnost sama za sebe –spojite vaš TV sa HDMI kabelom i spremni ste za izvrsnu večernju zabavu uz snažan 2.1 kanalni virtualni surround zvuk.

Sva vaša TV iskustva zvuče kristalno jasno i čisto s dva ugrađena subwoofera, pružajući bogati zvuk s kontroliranim basom, a kako bi se dobio dodatni dojam akcijskih filmova, dijaloga i igara. I ne brinite zbog vibracija koje tresu vaš televizor – tvrdo kućište, ojačana staklena gornjica i pomno postavljeni zvučnici omogućavaju da 170 vata energije zvuka protrese vas, a ne TV.

Novi soundbarovi i TV zvučnici iz Sony-ja u prodaji su od travnja 2014.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular