PočetnaOstaloPress ReleaseMcAfee Anti-Theft omogućuje sigurnu zaštitu Toshiba Ultrabook uređaja

McAfee Anti-Theft omogućuje sigurnu zaštitu Toshiba Ultrabook uređaja


Toshiba Europe GmbH najavila je da će njihovi Ultrabook uređaji uključivati pristup najnovijoj verziji McAfee Anti-Theft softvera, posebno izrađenog za Ultrabook uređaje u slučaju da budu izgubljeni ili ukradeni. Kupci koji kupe Toshiba Ultrabook uređaje prije 31. ožujka 2013. imat će pristup softveru koji je, nakon registracije i aktivacije od strane kupca, besplatan tijekom godine dana.
Modeli uključeni u akciju su izuzetno mobilni Satellite U840 i Satellite U940, Satellite U840W – koji sadrži cinematic 21:9 ekran, savršen za filmove – i vrhunske serije Satellite Z930/Z830 i Portégé Z930/Z830. Osim toga višenamjenski Ultrabook Satellite U920t koji spaja jednostavnost tableta sa funkcionalnošću prijenosnog računala standardnom tipkovnicom također je uključen u ponudu.

McAfee Anti-Theft softver je zajednički projekt sa Intel Corporation u svrhu izrade rješenja koje koristi prednosti Intel Anti-Theft tehnologije i pruža zaštitu uređaju i podacima za kupce u današnjem povezanom svijetu. Uz visoku stopu krađe prijenosnih računala ovo je važnije nego ikada a kako bi korisnicima omogućili zaštitu digitalnih podataka.

McAfee Anti-Theft softver kombinira hardverski podržanu zaštitu sa naprednim softverom u svrhu očuvanja osobnih podataka sigurnim u slučaju gubitka ili krađe prijenosnog računala. Rješenje omogućava kupcima praćenje izgubljenog ili ukradenog UltrabookTM uređaja i daljinskog zaključavanja za zaštitu osobnih podataka. McAfee Anti-Theft također uključuje šifriranje podataka i ‘tajni rad’ koji omogućava vlasniku uređaja osiguranje i zaštitu podataka uz istovremeno praćenje uređaja u slučaju kada uređaj bude izgubljen ili ukraden. Funkcija čuvanja podataka ima mogućnost zaštiti korisnikove podatke čak i u slučaju kada je tvrdi disk izvađen ili ako je operativni sustav ponovno instaliran.

“Toshiba je oduvijek nastojala kupcima pružiti osjećaj sigurnosti, a sa najnovijim McAfee softverom još su sigurniji,” rekao je Matt McDowell, direktor marketinga, Toshiba Europe GmbH. “Želimo Toshibinim kupcima pružiti dodatnu mirnoću kada koriste svoj Ultrabook, posebno otkada sve više svoje uređaje koriste izvan kuće, jednako za rad i u slobodno vrijeme.”

“McAfee Anti-Theft softver omogućava korisnicima da poduzmu proaktivne mjere u svrhu zaštite podataka i osobnih informacija u slučaju da je njihov Ultrabook izgubljen ili ukraden,” rekao je Nick Viney, potpredsjednik McAfee za EMEA regiju odjela za široku potrošnju, SMP i mobilne korisnike “Suradnja McAfeeja i Intela pomaže izraditi hardverski podržanu tehnologiju koja nadilazi osnovnu sigurnost kupaca očekivanu u zaštiti digitalnog sadržaja u sve više mobilnom svijetu.”

“Intel i McAfee omogućuju sigurnije i pouzdanije računalno iskustvo za Ultrabook korisnike s novom razinom sigurnosti koja pomaže zadržati osobne podatke osobnim,” rekao je George Thangadurai, glavni voditelj PC Client Services odjela u Intelu. “Intel Anti-Theft tehnologija je primjer hardverskih funkcionalnosti, kada se u kombinaciji sa softverom i uslugama bolje štiti stvari do kojih je potrošačima najviše stalo – identitet, podatke i uređaje – za još opuštenije računalno iskustvo i mirnoću od samog početka.”


Prethodni članak
Sljedeći članak
RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular