PočetnaHardverKomponenteADATA i XPG DRAM memorije integriraju se s platformama Z490 za izuzetne...

ADATA i XPG DRAM memorije integriraju se s platformama Z490 za izuzetne performanse


XPG je overclockirao memorije D60G i D50 na 5000 MHz na matičnoj ploči MSI Z490

ZAGREB, 19. lipnja 2020. – ADATA Technology, vodeći proizvođač visokoperformansnih DRAM modula, NAND Flash proizvoda i dodataka za mobilne uređaje objavljuje da je njen XPG Overclocking Lab (XOCL) u suradnji s tvrtkom MSI oveclockao memorijske module SPECTRIX D50 i D60G 32GB RGB DDR4 na frekvenciju od 5000 MHz na platformi Intel® Z490.

To postignuće označava ne samo kompatibilnost memorijskih modula XPG i ADATA s najnovijom platformom Intel® Z490, nego i njihovu mogućnost da u potpunosti iskažu svoje performanse. XPG je ovaj rekord postigao korištenjem procesora Intel® Core™ i9-10900K i matične ploče za gejmere MSI MEG Z490. XPG je testirao module D60G i D50 s matičnim pločama na čipsetu Z490 drugih proizvođača, sa sličnim rezultatima.

 

XPG SPECTRIX D60G – više RGB-a po mm2

D60G nudi više RGB svjetla po kvadratnom milimetru nego bilo koji drugi memorijski modul na tržištu, uz pokrivenost preko 60 % površine modula svjetlom. Potpuno izloženi izvorni svjetla su izrazito široki te stvaraju maksimalan mogući svjetlosni efekt u kombinaciji s opčinjavajućim višebojnim svjetlosnim tokom, kojim nadmašuju konkurenciju.

Jedinstveni avangardni stil modula D60G zaista privlači poglede – modul je dizajniran u prepoznatljivom XPG-ovom stilu „X-light“, višestrane površine inspirirane dijamantima.

 

XPG SPECTRIX D50 – elegantan geometrijski stil s RGB štihom

XPG D50 nudi čist i elegantan dizajn jednostavnih geometrijskih linija te trokutastu RGB ploču koja se savršeno uklapa u taj dizajn. Korisnici mogu birati između tri RGB načina – Static, Breathing i Comet, a mogu modul postaviti i u način rada Music, koji će osvjetljenje sinkronizirati s pjesmom koja upravo svira.

Rezultati testiranja - Godlike Hynix DJR 5000 C19-28 1.6V_D50D60G

Stabilnim trajni i pouzdani

Memorijski moduli D60G i D50 izrađeni su iz visokokvalitetnih čupova i opremljeni metalnim hladnjakom za izvrstan integritet signala, pouzdanost i stabilnost, što im produžuje radni vijek. Podržavaju Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 za lakše overclockanje i bolju stabilnost računala.

XOCL je predan postizanju najvećih mogućih performansi na memorijama i kada je utemeljen 2018. bio je prva je ustanova tog tipa koju je osnovao neki proizvođač memorijskih modula. U svibnju 2019. XOCL je oveclockao modul SPECTRIX D60G na frekvenciju od 5738 MT/s, što je bio novi svjetski rekord.

P.R.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular