PočetnaMobyPametni telefoniBenchmark mjerenja LG V60 ThinQ otkrila potencijalno odlične performanse uređaja!

Benchmark mjerenja LG V60 ThinQ otkrila potencijalno odlične performanse uređaja!


LG bi svoj novi LG V60 ThinQ mogao vrlo uskoro najaviti, no bez obzira na to, uspjeli smo saznati neke informacije vezane uz specifikacije uređaja. One govore u prilog tomu da bi V60 ThinQ trebao biti jako dobar pametni telefon visokog razreda. O čemu se točnije radi?

Nedavno su se na Geekbench benchmark stranici pojavili podaci koji se odnose na specifikacije pametnog telefona pod serijskim nazivom LM-V600N. Gotovo je sigurno da se ovdje radi o LG-jevom V60 ThinQ uređaju, budući da je serijski naziv LG V50 ThinQ LM-V500N.

LG V60 ThinQ

Benchmark mjerenja pokazala 896, odnosno 3.266 bodova

Što nam je pokazao benchmark? Prva stvar koja je vidljiva iz benchmark mjerenja jest ta da testirani uređaj u sebi ima Snapdragonov 865 procesor. Radi se o jednom od najboljih i najkvalitetnijih sustava na čipu za Android pametne telefone. Ako je LM-V600N zaista LG V60 ThinQ, to će značiti da će ovaj uređaj u sebi imati najsnažniji i najnoviji Snapdragonov procesor, što će definitivno biti razlog za radost svih budućih korisnika ovog pametnog telefona.

Zahvaljujući snažnijem procesoru, uređaj je na Geekbench benchmark mjerenju ostvario 898 bodova u mjerenju rada jezgri pojedinačno, dok je broj bodova za mjerenje rada više jezgri odjednom bio 3.266. Isto tako, iz benchmarka je vidljivo da je osnovni radni takt procesora uređaja 1.8 GHz. Ono što je manje impresivno jest to da je testirani uređaj 8 GB radne memorije.

Iako na prvi pogled 8 GB RAM nije malo, jest ako promotrimo druge najnovije perjanice koje su na tržište izašli ove godine. Na primjer, Samsung Galaxy S20 Ultra dolazi sa čak 16 GB radne memorije, dok velika većina drugih perjanica već sada imaju 12 GB RAM. Sve u svemu, što se radne memorije tiče, ako će V60 ThinQ zaista imati 8 GB, to će biti neki minimum što se visokog razreda Android pametnih telefona tiče.

 

LG V60 ThinQ mogao bi imati bateriju od 5.000 mAh

Što se tiče ostalih stvari koje bismo mogli vidjeti na novom LG V60 ThinQ, zahvaljujući fotografijama koje su ranije ove godine osvanule na internetu, znamo otprilike ono što možemo u vezi dizajna očekivati. Iz fotografija se jasno vidjeli kako bi novi LG trebao imati maleni ”notch” i četiri stražnje kamere.

Navodno bi uređaj trebao imati i utor od 3.5 mm, što je danas rijetkost za perjanice i što bi mogao biti jedan od pluseva uređaja (ako uz 3.5-milimetarski utor uređaj još bude i vodootporan, tim bolje). LG V60 ThinQ bi navodno trebao imati i dosta ”prostranu” bateriju. Riječ je o ćeliji od čak 5.000 mAh. ako uređaj zaista bude imao takvu bateriju i ako potrošnja energije bude odlično regulirana kroz hardver i softver uređaja, nova LG-jeva perjanica mogla bi, što se energije tiče, jako dobro proći.

Sada ide ono najvažnije pitanje: kada bi LG i službeno mogao najaviti svoj V60 ThinQ uređaj? To se ne može znati, ali možemo pretpostaviti. V50 ThinQ bio je najavljen u veljači prošle godine, što znači da bi njegov nasljednik mogao biti najavljen ovih dana. Sve u svemu, čekamo daljnje podatke.

Piše: I.H.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular