• Odvojiv Miix 320 spaja pristupačnost s mogućnošću povezivanja u pokretu
  • Yoga 720 i 520 konvertibilni prijenosnici su multimode energetske mobilne stanice
  • Serija Tab 4 nudi ponešto za svakoga u obitelji
  • Moto G5 i Moto G5 Plus „razbijaju“ kalup, a ne novčanik

 

BARCELONA/Zagreb  – 27. veljače, 2017.godine: Tvrtka Lenovo danas je predstavila eko-sustav uređaja i usluga koje podržavaju novu eru mobilnosti i predstavljaju rešenja koja imaju dobru povezivost, odličan hardver i dizajn usmjeren korisnicima.

Tvrtka Lenovo predstavila je novi portfelj uređaja na događanju Mobile World Congress 2017: odvojiv Miix 320, koji spaja pristupačnost s mogućnošću povezivanja u pokretu;  dva konvertibilna prijenosnika, Yoga 720 i 520 – četiri tableta, svestrana Tab 4 serija za cijelu obitelj i Moto G5 i Moto G5 Plus, pametne telefone, koji spajaju vrhunske karakteristike s pristupačnim cijenama.

Svi ovi uređaji omogućavaju korisnicima pravu mobilnost, kao što je moćna opcija LTE*. Istovremeno, Lenovo najavljuje unaprjeđenje Lenovo Connecta s podrškom za reprogramirane e-SIM kartice, koji će na odabranim Windows LTE uređajima omogućiti korisnicima korištenje prednosti njihovih lokalnih telekomunikacijskih ugovora za podatke kada su kod kuće te najbolje lokalne wireless cijene kada su u roamingu, a da ne moraju mijenjati svoju SIM karticu.

Lenovo Yoga 520
Lenovo Yoga 520

 

 

Moto G i Moto G Plus: očaravajući dizajn, neograničena izvedba

MOTO G nudi vrhunske karakteristike po pristupačnim cijenama. Potpuno novi Moto G5 i Moto G5 Plus ostaju vjerni ovom nasljeđu, i nude ono što korisnici najviše traže po pristupačnim cijenama.

Najnoviji članovi Moto G obitelji spajaju neočekivanu kombinaciju ljepote i snage. Oba uređaja dolaze s precizno izrađenim metalnim dizajnom – prvi za Moto G – i moćnim osmo-jezgrenim procesorima koji omogućavaju izuzetnu izvedbu.

Baterije koje traju cijeli dan znače manje priključivanja zbog napajanja i više učinjenog posla, pomoću čitača otiska prsta informacije korisnika su sigurne, a napredne mogućnosti kamere omogućavaju slikanje nevjerojatnih fotografija s bržim fokusom. Neočekivano je sada izvanredno.

Lenovo TAB4

 

Lenovo Tab 4 serija – Tableti za djecu i obitelj

Obitelj Lenovo Tab 4 tableta osmišljena je na temeljima mainstream tableta, čineći ih još boljim: četiri lijepo dizajnirana uređaja snažne izrade osmišljeni su za svakog člana obitelji.  Na temelju velikog iskustva u multimediji, modeli Lenovo Tab 4 8 i Lenovo Tab 4 10 imaju dvostruke zvučnike i Dolby Atmos®.

Serija Lenovo Tab 4 također uvodi potpuno novu vrhunsku liniju za ljubitelje medija: Lenovo Tab 4 8 plus i Lenovo Tab 4 10 Plus dolaze s duplim staklima te full HD zaslonima, moćnim procesorima i do 12 sati trajanja baterije.

Koncept tableta razvijamo dalje s opcionalnim paketima koji transformiraju Lenovo seriju Tab 4 u tablete namijenjene djeci ili produktivne tablete. Kid’s Pack dolazi s odbojnikom otpornim na šokove, plavim filterom i par šarenih 3M naljepnica otpornih na grebanje, uvećan za optimalno dječje iskustvo s računa Lenovo Kid, koji odlikuje uređeni dječii sadržaj koji se stalno ažurira, pretraživač s bijelom listom internetskih stranica i alat za planiranje za roditelje.

Tableti se također mogu transformirati u 2u1 Android radni uređaj s dodatkom opcionalnog Productivity Packa s Bluetooth tipkovnicom, koji upotpunjava iskustvo produktivnosti sučelja Lenovo Tab 4. Ovo sučelje sadrži alatnu traku za brzo prebacivanje između aplikacija, multi-window podršku, podršku za opće prečice na tipkovnici i optimizaciju za miš i tipkovnicu. Više informacija o Lenovo Tab 4 Seriji ovdje.

Lenovo Miix 320
Lenovo Miix 320

 

Odvojiv Miix 320 s izuzetno brzom LTE opcijom1

Miix 320 spaja produktivnost operativnog sustava Windows 10 s cjelovitom tipkovnicom koja je lagana i odvojiva. Koristi se kao prijenosnik s 10,1-inčnim FHD zaslonom za rad, ili odvojeno kao prenosivi tablet težine svega 550g¹. Uz trajanje baterije do 10 sati, možete bez punjenja² odgledati cijelu sezonu ,,Igre prijestolja’’.

Možete se povezati bilo gdje s opcionalnim LTE*. Ravnoteža veličine i težine uz odvojiv ekran za gledanje videa, stabilnu priključenu tipkovnicu i izvedbu osobnog računala bit će posebno korisna mobilnoj multitasking generaciji kada je to potrebno za kreiranje sadržaja. Više informacija o Miix 320 ovdje

 

Uvijek povezani pomoću opcije Lenovo Connect e-SIM

Opcija Lenovo Connect e-SIM olakšava povezivanje bilo gdje u svijetu – nema više zamjene SIM kartica. Koristeći prednosti lokalnog telekomunikacijskog ugovora za prijenos podataka Lenovo Connect korisnicima pruža jednostavnu povezivost i lokalne cijene wirelessa čak kada su i u inozemstvu. Korisnici čak mogu dijeliti isti plan na više uređaja ukoliko ti uređaji imaju omogućenu opciju Lenovo Connect.

 

Yoga konvertibilni prijenosnici izbalansiranog dizajna, izvedbe i mobilnosti

Postoje trenuci kada mobilni korisnici u tankom i laganom uređaju žele punu snagu i produktivnost osobnog računala. Kako se ovi multitaskeri stalno kreću između rada i igre, za njih smo osmislili uređaje Yoga 720 i 520, dostupne u modelima od 13, 14 i 15 inča. Yoga 720 od 15 inči najmoćniji je konvertibilni prijenosnik u svom razredu³ i dolazi s najnovijim procesorom sedme generacije Intel® Core™ i7, diskretnom grafikom NVIDIA® GeForce® GTX 1050, nevjerojatno brzim Thunderbolt™ s do devet sati trajanja baterije.

Za one koji traže izuzetno tanke uređaje, dizajnirali smo 13-inčni Yoga 720 koji je sa samo 14,3mm4  čak 17 posto tanji nego prije. Svi konvertibilni prijenosnici pružaju korisnicima slobodu i fleksibilnost korištenja Yoge na način koji najbolje odgovara njihovim načinu života u pokretu. Više informacija o ovim proizvodima ovdje.

 

Cijene i dostupnost

Moto G5 i Moto G5 Plus bit će dostupni početkom ožujka u mnogim zemljama Latinske Amerike, Europe, Azije, Pacifika i Sjeverne Amerike. Početna cijena za Moto G5 bit će 199 eura s 2GB RAM/16GB pohrane. Moto G Plus početna cijena bit će 229 američkih dolara za 2GB RAM/32GB pohrane i 279 eura za 3GB RAM/32GB pohrane.

Početna cijena Miix 320 (s tipkovnicom, Wi-Fi bez LTE) bit će 269 eura, a Miix 320 (s tipkovnicom, s LTE opcijom) bit će 399 eura, bit će dostupni početkom travnja 2017. godine. Miix 320 s Active Pen i Microsoft Office 365 (za 12 mjeseci) bit će dostupan na određenim tržištima početkom srpnja 2017. na www.lenovo.com.*

Početna cijena za Tab 4 8 i Tab 4 10 bit će 169 eura i 179 eura. Tab 4 8 Plus prodavat će se za 259 eura i Tab 4 10 Plus za 299 eura. Dostupni su kod Lenovo prodajnih partnera i na www.lenovo.com. Tableti Tab 4 serije bit  će dostupni u EMEA regiji krajem svibnja

Yoga 720 (13 inča) bit će dostupna po početnoj cijeni od 999 eura u travnju 2017. godine. Yoga 720 (15 inča) bit će dostupna u travnju 2017. godini po početnoj cijeni od 1099 eura. Yoga 520 (14 inča) biće dostupna u srpnju 2017.godine s početnom cijenom od 599 eura.

P.R.

Komentiraj