PočetnaGamingFortnite stigao na Android, preuzimanje moguće tek nakon rezervacije

Fortnite stigao na Android, preuzimanje moguće tek nakon rezervacije

Fortnite, popularna multiplayer pucačina, u beta verziji konačno dolazi na Androide. Proizvođač igre Epic Games jučer je na svojim službenim stranicama objavio informaciju da Fortnite Beta u online trgovinu stiže ovog tjedna.


Fortnite, popularna multiplayer pucačina, u beta verziji konačno dolazi na Androide. Proizvođač igre Epic Games jučer je na svojim službenim stranicama objavio informaciju da Fortnite Beta u online trgovinu stiže ovog tjedna.

U jednoj od najpopularnijih video igara prošle godine dosad ste se mogli okušati na PlayStationu 4, Nintendo Switchu, macOSu, Xboxu jedinici te Windowsima. Na mobilnim su uređajima Fornite igrali jedino korisnici iOS operacijskog sustava, no najavljena ekspanzija sada će gameplay omogućiti i ljubiteljima Androida.

Igra neće biti dostupna klasičnim putem, odnosno preuzimanjem s Google Playja, već se za instalaciju potrebno predbilježiti na stranicama Epic Gamesa i čekati pozivnicu kompanije nakon koje Fornite možete downloadati.

Prednost imaju korisnici Samsung Galaxy pametnih telefona koji su, tvrde proizvođači, pozivnice počeli dobivati u četvrtak. Nakon toga, invite bi trebao početi stizati i na sve druge Android uređaje pobrojane među obavijestima. Igrači na Androidu borit će se protiv drugih vlasnika Androida, kao i konkurentskog Applea.

Ipak, valja istaknuti kako neće svi gameri moći uživati u Fortniteu. Borba slabijih procesora i moćnih hardvera sigurno nije nešto što vlasnici jeftinih uređaja priželjkuju, pa je snažan pametni telefon za igru jednostavan must-have.

Uređaji na kojima će raditi Fortnite Beta za Androide:

Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge , S8 / S8+, S9 / S9+, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4

Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL

Asus: ROG Phone, Zenfone 4 Pro, 5Z, V

Essential: PH-1

Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10

LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30+

Nokia: 8

OnePlus: 5 / 5T, 6

Razer: Phone

Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6 / 6 Plus, Mi 8 / 8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2

ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11

Ako se još niste okušali u Forniteu, pogledajte sljedeći trailer. Možda se predomislite.

 

Piše: D.S.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular