PočetnaGamingStigao je novi Championship Manager 17

Stigao je novi Championship Manager 17


Ibrahimović, Hazard, Vardy, Bilić i svi ostali sudionici jedne od ponajboljih nogometnih liga na svijetu krenuli su ovog vikenda u novu sezonu. Nimalo ne sumnjamo kako će taktiziranje i nadmudrivanje na nogometnim travnjacima uzbuditi mnoge navijače diljem Velike Britanije, ali i puno šire. No, mnogi bi se mogli uzbuditi zahvaljujući novoj igri koja nam je ovih dana stigla na tržište, a radi se o Championship Manager 17.

Ova uzbudljiva igra daje vam ovlasti, ali i obveze upravljanja nogometnim klubom, odnosno pojedincima unutar tog kluba. Igra sadrži pregršt mogućnosti koje će potaknuti svakoga na stvaranje kvalitetnih taktika, ali isto tako i prelijepiti ga uz ekran na duže razdoblje. Igrači mogu birati između 450 klubova iz čak 15 zemalja, u što je uključeno 25 liga. Dakako, među ligama nalaze se i one najpopularnije na svijetu, čime ćete biti u prilici upravljati najboljim igračima nogometa na svijetu.

Igra je dostupna za skidanje na Android i iOS uređaje. Nimalo ne sumnjamo da će se svi koji će preuzeti igru, dobro i zabaviti , jer radi se zbilja o jednom sjajnom alatu za kraćenje slobodnog vremena.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular