PočetnaOstaloPress ReleaseBenQ predstavlja monitor nove generacije - XL2430T

BenQ predstavlja monitor nove generacije – XL2430T


24“ LED monitor s tehnologijama Color Vibrance, Adjustment Scale, Black eQualizer, Motion Blur Reduction, vremenom odziva od samo 1ms (GTG), optimiziranom frekvencijom osvježavanja te plavim svjetlom niskog intenziteta i bez titranja

Zagreb, 27. kolovoza 2014. – BenQ, globalni dobavljač tehnologije i rješenja i pionir u monitorima za igranje, predstavio je novi monitor iz svoje serije profesionalnih modela za igrače: XL2430T. Ovaj monitor dobitnik je cijenjene dizajnerske nagrade „2014 reddot award“, a predstavlja vrhunsko rješenje za igranje, stvoreno da iz svakog igrača izvuče ono najbolje – korištenjem tehnologija kao što su Motion Blur Reduction i Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz) te vremenom osvježavanja od svega 1 ms (GTG). Ovaj vrhunski monitor igračima nudi SAVRŠENU SLIKU U POKRETU I BRZO IGRANJE, PRECIZNU KONTROLU uz pomoć tehnologija kao što su Color Vibrance, Adjustment Scale ili Black eQualizer, INTUITIVNO ISKUSTVO uz Auto Game Mode, Game Mode to Go, novi S prekidač i Display Pilot te NAJBOLJU BRIGU ZA OČI korištenjem značajki kao što su BenQovo napredno plavo svjetlo niskog intenziteta te ugrađene tehnologije za zaštitu od titranja.

“Predstavljanjem modela XL2430T obnavljamo naše obećanje da ćemo neprekidno dizajnirati i izrađivati najbolje monitore za igrače entuzijaste i profesionalne igrače, koji s nama dijele ljubav i strast prema igrama,“ izjavio je Peter Huang, izvršni potpredsjednik i generalni direktor BenQovog Centra za tehnologiju proizvoda. “Ono što definira ‘najbolji monitor za igranje’ nisu nužno najviše specifikacije, nego najviše značajki koje poboljšavaju performanse. Njihovo razvijanje zahtijeva potpuno razumijevanje igre i igrača koje je moguće samo uz pažljivo promatranje. Upravo zbog toga smo toliko posvećeni ideji da se igranje nalazi u detaljima. Zahvaljujući tome što smo svaki detalj napravili kako treba, što uvijek i iznova dokazuju naši monitori za igrače, možemo na svakom koraku u igri ostvariti pobjedu.“

Oštrih i čistih vanjskih linija u kombinaciji trkaće crvene i crne boje, upotpunjen ergonomskim značajkama, luksuznim aluminijskim postoljem i stabilnom osnovom, XL2430T dizajniran je da privuče poglede iz svijeta igrača i stvoren da se dopadne svakom igraču zahvaljujući jedinstvenom spoju osobina usredotočenih na igranje:

SAVRŠENA SLIKA U POKRETU I BRZO IGRANJE

Igranje bez ometanja i zastajkivanja jedno je od glavnih područja na koja se u BenQu fokusiramo prilikom razvoja monitora za igrače. Vrijeme odziva od svega 1 ms (GTG) koje nudi XL2430T u kombinaciji s tehnologijom Motion Blur Reduction značajno povećava vizualnu fluidnost kod igranja bilo koje igre, a posebno u akcijom ispunjenim FPS-ovima u kojima se broji svaka milisekunda. Ove značajke, dopunjene tehnologijom Gaming Refresh Rate Optimization Management za optimiziranje frekvencije osvježavanja (100/120/144 Hz) nude nevjerojatno glatko i fluidno iskustvo igranja.

PRECIZNA KONTROLA

Istinski inovativan, XL2430T vam daje 100% preciznu kontrolu na svim razinama, uz tri nove značajke koje dopunjuju BenQove već poznate funkcionalnosti Game Mode Loader, Display Mode i Smart Scaling. Dostupna preko zaslonskog prikaza (On Screen Display – OSD) ili iz Display Pilota, postavka Color Vibrance u 20 razina optimizira preciznost igranja prikazujući boje koje su u skladu sa zahtjevima pojedinih igara. Nova značajka Adjustment Scale dolazi s 14 razina koje možete pratiti pomoću pokretne oznake kao i postavkama za podešavanje nagiba i kuta koje se također mogu pratiti kako bi omogućile igračima da dupliciraju postavke monitora s najvećom mogućnom preciznošću, efikasnošću i praktičnošću. Novi Black eQualizer može automatski odrediti tip igre koja se igra i prilagoditi razinu pozadinskog osvjetljenja za optimalnu vidljivost, što donosi sasvim novu razinu preciznosti i jednostavnosti.

INTUITIVNO ISKUSTVO

Još jedan aspekt dizajna igraćih monitora koji se BenQ trudi usavršiti je intuitivno igračko iskustvo kroz dodatke i softver kao što je Display Pilot. S modelom XL2430T, BenQ predstavlja tri nove značajke ovog tipa. Nova značajka Auto Game Mode dostupna je kroz Display Pilot, preko zaslonskog prikaza (OSD) ili novog S prekidača, a automatski određuje vrstu igre koja se igra i aktivira postavke koje odgovaraju tipu igre ili pak preporučuje da se s Interneta preuzmu postavke koje odgovaraju igri. Značajka Game Mode to Go omogućuje univerzalni pristup postavkama igre na terenu, omogućujući igračima da postavke pohrane na USB memoriju i tako prenesu na drugo računalo. Postavke je moguće dijeliti i preko servisa za pohranu u oblaku ili društvenih mreža. Na kraju, novi S prekidač ne samo da ima tipku za brzo aktiviranje Auto Game Modea nego i zaobljeniji dizajn koji omogućuje prirodnije držanje i lakšu navigaciju između postavki za pojedine igre.

BRIGA ZA OČI

Briga za oči jedan je od BenQovih primarnih fokusa još od 2013., a tvrtka je od tada proširila svoje napore da zaštiti vid i udobnost svojih korisnika i na liniji profesionalnih monitora za igrače. XL2430T nije izuzetak. Ovaj monitor opremljen je BenQovom jedinstvenom tehnologijom protiv titranja kao i načinom rada s plavim svjetlom niskog intenziteta za najudobnije i najzdravije korištenje.

Model XL2430T označava početak novog poglavlja u razvoju najboljih monitora za igrače na svijetu, u kojem će BenQ i dalje nastaviti s usavršavanjem svih mogućih detalja.

Nagrađivani XL2430T dostupan je kod distributera i u maloprodajnim dućanima. Za više informacija, posjetite www.BenQ.com i http://gaming.benq.com/ .


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular