PočetnaHardverPeriferijaCanon imageFORMULA DR-C120

Canon imageFORMULA DR-C120


Canon Europe predstavio je novi kompaktni i svestrani stolni skener namijenjen malim uredima i korporacijskim odjelima kojima je potrebno pouzdano i ekonomično rješenje za skeniranje. Canon imageFORMULA DR-C120 nudi brzo i jednostavno skeniranje te se odlikuje paketom napredne programske opreme, koja tvrtkama omogućuje pouzdano skeniranje i konverziju dokumenata u postojeće radne procese i u oblak.
Canon imageFORMULA DR-C120 korisnicima omogućuje produktivniji rad jer nudi brzo obostrano skeniranje u boji (do četrdeset slika u minuti) te automatski ulagač dokumenata kapaciteta pedeset listova. Robusni mehanizam za uvlačenje i dizajn čine ga iznimno svestranim jer podržavaju skeniranje brojnih raznolikih vrsta dokumenata, od izrazito tankih do debelih kartonskih (27 – 209 g/m2) te do duljine od tri metra. Značajka folio mode omogućuje skeniranje dokumenata do formata A3, a moguće je ugraditi i dodatni modul Canon A4 Flatbed Scanner Unit 101 ako postoji potreba za skeniranjem knjiga i drugih uvezanih materijala.

Novi uređaj nudi jednostavno rukovanje te brzo, precizno skeniranje i obradu dokumenata. Redovite poslove skeniranja moguće je pokrenuti pritiskom na tipku na skeneru ili iz Canonove intuitivne programske opreme CaptureOnTouch. Upravljački program skenera sadrži i funkciju potpuno automatskog načina rada, koja automatski primjenjuje optimalne postavke skeniranja tako da korisnici ne moraju brinuti o konfiguriranju postavki za različite vrste dokumenata. Opremljen je i dodacima za povezivanje u oblaku sa servisima Microsoft SharePoint, Evernote i Google Docs, čime se omogućuje trenutna i glatka obrada dokumenata i pristup njima u oblaku s bilo kojeg mjesta na svijetu.
Sean Suematsu, direktor europskog odjela za rješenja za skeniranje dokumenata u tvrtki Canon Europe, izjavio je: “U tvrtkama je sve izraženija potreba za jednostavnim i ekonomičnim rješenjem koje omogućuje brzo i jednostavno snimanje podataka s papira u postojeće uredske radne procese i u oblak. Canonov jednostavan i svestran skener imageFORMULA DR-C120 ispunjava tu potrebu te tvrtkama i ustanovama omogućuje učinkovitiji i fleksibilniji rad. DR-C120 je zamjena za popularni model imageFORMULA DR-2010C, a opremljen je naprednim paketom programske opreme spremne za korištenje te tako stvara bolje i za korisnika jednostavnije okruženje za skeniranje.”

DR-C120 je opremljen novim značajkama za obradu slike, primjerice automatskim ispravljanjem ukošene slike koje se temelji i na kutu i na sadržaju dokumenata, automatskom postavkom razlučivosti te izlazom u više tokova. Model imageFORMULA DR-C120 nudi i energetski učinkovitije skeniranje jer koristi upola manje energije u usporedbi s mnogim drugim uređajima u toj klasi.
Uz imageFORMULA DR-C120 isporučuje se dojmljiva paleta vrhunske programske opreme, uključujući CapturePerfect, eCopy PDF Pro, BizCard, OmniPage i PaperPort. Program eCopy PDF Pro snažno je i za korištenje jednostavno stolno rješenje za PDF datoteke, koje omogućuje stvaranje, konverziju i uređivanje PDF datoteka. Uređaj sadrži i standardne upravljačke programe ISIS i TWAIN, čime se omogućuje njegovo korištenje i u drugim instaliranim aplikacijama za obradu slika.
Model imageFORMULA DR-C120 bit će dostupan u svim Canonovim prodajnim uredima i kod odabranih partnerskih distributera diljem Europe od veljače 2013.


Prethodni članak
Sljedeći članak
RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular