PočetnaGaming3 odlične PS Plus igre koje morate zaigrati ovog vikenda!

3 odlične PS Plus igre koje morate zaigrati ovog vikenda!


Ako imate pretplatu na Playstation Plus Premium i ako tražite što kvalitetno zaigrati ovog kišnog vikenda, ne morate tražiti dalje. PS Plus od petka do nedjelje nudi ova tri naslova, koje morate barem isprobati, pogotovo ako ste ljubitelj horora!

 

Dino Crisis

Iako je Capcom najviše poznat po svojim igrama Resident Evil ili Biohazard ako ste u Japanu, to nije jedina survival-horor igra koju je tvrtka osmislila. 1999. godine za Playstation 1 izašao je Dino Crisis. Radi se takoreći o igri, koja umjesto zombija ima dinosaure i koja je smještena u tada bliskoj budućnosti.

Igra sadrži sve elemente dobrog survival-horora: rješavanje zagonetki, upravljanje resursima kao što su lijekovi i streljivo i naravno izbor ubijanja ili izbjegavanja neprijatelja. Ako volite survival-horore i ne smeta vam grafički prikaz koji izgleda dosta ”retro”, jer kako i ne bi igra izgledala ”retro” kad je iz 1999. godine, onda definitivno preuzmite Dino Crisis.

 

 

Siren ili Forbidden Siren

Ovo je još jedna horor igra, koju je izvorno izašla za Playstation 2. Siren je jeziva horor igra koja od igrača zahtijeva pažnju i hladne živce. Što se priče tiče, priča svoju priču nelinearno kroz 10 likova i tri dana. Velik dio igrivosti je usredotočen na mehaniku koja se zove ”Sightjacking”, koja omogućuje igračima ”ulazak” u neprijatelje kako bi čuli i vidjeli što rade, naravno nakratko.

Siren je tehnički već bila dio PS Plus Premium kataloga, ali Sony je ažurirao svoj PS2 emulator kako bi dodao nove značajke poput premotavanja igre unatrag i brzog spremanja. Ako želite igrati igru koja se ponajprije ističe svojom jezivom atmosferom i misterioznom pričom, svakako isprobajte Siren.

 

 

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me prati ekipu koja posjećuje udaljeni otok kako bi pogledala repliku H.H. Holmesa “Murder Castle”. Naravno, stvari krenu po zlu i članovi počnu umirati. Ovisno o izboru igrača, svaki od lika može preživjeti ili može umrijeti. Ako volite igre tipa Until Dawn i želite nešto slično, a opet malo drugačije, svakako isprobajte ovaj naslov.

 

Alan Milić


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular