PočetnaSoftverMust Have24. listopada bit će odličan dan za korisnike OnePlus pametnih telefona!

24. listopada bit će odličan dan za korisnike OnePlus pametnih telefona!


OnePlus 24. listopada planira lansirati najnoviju verziju svog softvera za pametne telefone, OxygenOS 15. Temeljit će se na Androidu 15 i slijedi nekoliko mjeseci izdanja beta verzije Androida 15 koja su počela u svibnju nakon Google I/O konferencije za razvojne programere i koja su postala dostupna na raznim OnePlus uređajima.

Spojen s motom “Brzina i AI”, iz tvrtke tvrde da će softver biti “opremljen Fast&Smooth iskustvom koje je vodeće u industriji, poboljšanim, novim AI mogućnostima i prepoznatljivim stilom dizajna koji ističe osobnost OnePlusa”. OxygenOS 15 trebao bi biti najbrži i najjednostavniji OxygenOS koji je dosad osmišljen.

OxygenOS 15

OnePlus u ovoj fazi ne odaje previše o OxygenOS 15, ali jedna zanimljiva promjena na koju treba obratiti pozornost tiče se Androidovih animacija. OnePlus kaže da je koristio softverske algoritme za rekonstrukciju Androidovih animacija kako bi izgledale još glatkije. Ono što je isto tako primjetno jest to da tvrtka nije baš transparentna u pogledu mogućnosti umjetne inteligencije. Iz OnePlusa su samo rekli da će se ove mogućnosti usredotočiti samo na produktivnost i kreativnost korisnika.

Ono što se u ovoj fazi ne govori su informacije o tome kada će OxygenOS 15 biti objavljen, za koje telefone će biti dostupan i koliko će vremena trebati da dođe do njih. Sigurno je za pretpostaviti da će OnePlus 12, OnePlus Open i OnePlus Open Apex Edition biti među prvima koji će ga dobiti, dok će podrška za OnePlus 12R vjerojatno uslijediti ubrzo nakon toga.

U objavi, koja je podijeljena na forumu OnePlus zajednice, navedeno je da će tijekom lansiranja biti objavljen i opširniji plan. Trebamo se strpjeti do 24. listopada, kada ćemo znati više informacija. Ono u što možemo biti sigurni jest to da će OnePlus ovim ažuriranjem donijeti mnoštvo novih mogućnosti za svoje korisnike.

Alan Milić


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular