PočetnaHardverPeriferijaXiaomi planira izbaciti novi pametni sat na tržište

Xiaomi planira izbaciti novi pametni sat na tržište


Nedavno su se na internetu pojavili renderi novog pametnog sata, kojeg bi kineski proizvođač, tvrtka Xiaomi uskoro trebala izbaciti na tržište. Radi se o Xiaomi Smart Band 9 Pro modelu, koji bi trebao biti izravan nasljednik Xiaomijevog Brand 8 modela, koji je trenutno dostupan na tržištu.

Renderi zasad pokazuj nekoliko važnih razlika između ovog sata i modela Band 8 Pro. Kao prvo, zaslon izgleda malo više zakrivljeno, čak i više u odnosu na model Band 9. Kućište bi isto tako trebalo doživjeti određene promjene; bit će malo više mat u odnosu na dosadašnje modele.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

Sat će biti dostupan u tri boje: bijeloj, crnoj i ružičastoj. Još jedna stvar koju treba imati na umu jest da su ovo tek prvi renderi, što znači da postoji mogućnost i da se radi o konceptima. No dobro je za vidjeti da nam Xiaomi priprema još jedan pametni sat.

Smart Band 8 Pro danas možete pronaći ispod 100 eura. To nam daje naznake da će početna cijena novog Xiaomijevog Smart Brand 9 Pro biti oko 100-injak eura, odnosno u SAD-u 100-injak američkih dolara. Ovo je u biti odlična cijena za jedan pametni sat ovog ranga, pogotovo kada se uzmu u obzir mogućnosti sata: prema sve mu sudeći sat će biti jednako kompatibilan i sa Android i sa iOS operativnim sustavima, što je odlično za korisnike.

Xiaomi Smart Band 8 Pro
Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi je već godinama poznat po tome što svojim korisnicima pruža kvalitetne uređaje, po vrlo pristupačnoj cijeni. Uz svoje pametne telefone, kineska tvrtka isto tako već nekoliko godina na tržište izbacuje i svoje pametne satove, koji bi po mogućnostima i specifikacijama trebali biti konkurencija čak i najkvalitetnijim pametnim satovima najrenomiranijih tvrtki.

Nadamo se da će Band 9 Pro uspješno nastaviti ondje gdje je model 8 Pro stao i da će korisnicima dati velik broj razloga za kupnju novog modela.

Alan Milić


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular