PočetnaMobyPametni telefoniRealme sprema 300 W punjenje

Realme sprema 300 W punjenje


Pametni telefoni se danas pune sve brže i brže. Tako imamo Realme GT 5 i GT Neo 5, koji podržavaju punjenje od 240 W i mogu se napuniti od 0 do 100% u 10 minuta. Zapravo, sve više uređaja podržava punjenje snagom većom od 40 W, pa čak i 70 W ili većom.

Advertisement

Naravno, neki se proizvođači još uvijek tvrdoglavo drže sporog punjenja, kao npr. Apple sa 20 W. Brend Realme namjerava još više podići ljestvicu jer će nadolazeća tehnologija nuditi punjenje pametnog telefona snagom od 300 W.

To će vam omogućiti da napunite bateriju standardnog kapaciteta 4000-5000 mAh u samo nekoliko minuta. Zaista impresivna vrijednost, no treba spomenuti da Realme neće biti prvi koji će se moći pohvaliti punjenjem od 300 W. Redmi, brend u vlasništvu Xiaomija, već je prošle godine demonstrirao tehnologiju snage punjenja od 300 W.

U kontroliranom okruženju modificirani Redmi Note 12 Discovery s baterijom od 4100 mAh napunjen je do 50% za 2 minute i 11 sekundi, a do 100% za 5 minuta. Međutim, Redmi nikada nije u prodaju lansirao telefon koji se tako brzo puni.

Poznati leaker Digital Chat Station spomenuo je nadolazeći Realme GT 7 Pro. Posjedovat će IP69 certifikat otpornosti na vodu i prašinu, ultrazvučni skener otiska prsta ispod zaslona i biti će prvi pametni telefon na svijetu koji će koristiti punjenje od 300 W.

Što se tiče same tehnologije punjenja, ona će biti predstavljena . Točnije, već 14. kolovoza na specijalnom događaju u Kini.

Advertisement

Marijan Živković


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular