PočetnaGamingBioShock 4 navodno u izradi!

BioShock 4 navodno u izradi!


Četvrti nastavak legendarne igre navodno je u izradi. Nedavno su na internetu osvanule informacije koje govore u prilog toga da ne bi trebalo proći puno vremena do izlaska novog nastavka BioShock-a!

Advertisement

Kada je prvi nastavak igre Bioshock izašao sada već davne 2007. godine, nadišao je sva očekivanja. Ne samo da je igra upoznala igrače s upečatljivim svijetom Rapture, gradom koji je izgrađen u oceanskim dubinama, nego smo dobili i priču koja je svojom prezentacijom i raspletima na pozitivan način šokirala igraći svijet. Drugi nastavak nastavio je u manjoj ili većoj mjeri ondje gdje je prvi nastavak stao, dok je Bioshock 3 pokušao nešto drugačije. No od 2013. godine pa do danas gotovo da i nismo čuli nikakve informacije o tome hoće li i kada bi mogao izaći novi nastavak. Kako stvari zasad stoje, čini se da se četvrti nastavak legendarne igre priprema. Iako je još uvijek mnoštvo informacija nepoznato ili ih se ne može potvrditi, dobra je vijest da informacije ipak postoje. Bioshock 4 je, kako stvari stoje, u izradi!

 

Još uvijek prerano govoriti o datumu izlaska igre

U ovome trenutku, niti 2K niti Cloud Chamber nisu objavili ništa u vezi potencijalnog datuma izlaska za Bioshock 4 igre. Najnovije neslužbeno ažuriranje primijetio je portal GamesRadar na LinkedInu, gdje je viši kinematografski dizajner Jeff Spoonhower ondje objavio sljedeće: ”Bioshock tim svakim danom je sve brojniji! Okupljamo novi tim programera, dizajnera i scenarista za našu novu igru”!

Ovo dodatno ukazuje na to da je Bioshock 4 definitivno u planu, no naravno, još je uvijek prerano za govoriti o datumu izlaska.

 

Advertisement

Na kojim platformama bi mogao osvanuti Bioshock 4?

S obzirom na način proizvodnje igara u posljednjih nekoliko godina, mislim da je sigurno za pretpostaviti da bi Bioshock 4 mogao izaći na trenutno najnovijim konzolama, odnosno na PlayStationu 5, Xbox Series X/S i naravno na Windows računalima.

BioShock 4
BioShock 4

Zasad nema trailera, no procurila je jedna slika

Zasad nisu objavljeni službeni traileri u vezi Bioshocka 4. No, na internetu su procurjeli neki ”screenshotovi” igre, koji, iako su zasigurno samo konceptualne prirode, pokazuju neke stvari i dovoljni su kako bi nam zagolicali maštu. Jesu li ti ”screenshotovi” igre u biti slike prikaza novog igrivog svijeta, vrijeme će pokazati.

Neka curenja informacija govore u prilog tomu, da bi novi Bioshock 4 mogla biti igra otvorenog svijeta.

Što se tiče oružja i sposobnosti lika, curenja informacija govore o tome da bi Bioshock 4 trebao isto tako sadržavati sve ono na što smo naviknuli u prošlim nastavcima, što se oružja i sposobnosti tiče, uz naravno neke nove mogućnosti i nova oružja.

Kada bi Bioshock 4 mogao izaći na tržišta? Teško je za reći. No definitivno je dobro što se sve više govori o ovoj igri i što je čak i programerski tim potvrdio da aktivno radi na njoj. Nadamo se da nećemo morati čekati dugo na nove informacije i nove ”screenshotove”. Tko zna, možda se ove godine pojavi i pokoji trailer.

Alan Milić


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular