PočetnaGamingPriprema se beta verzija Call of Duty Black Ops 6!

Priprema se beta verzija Call of Duty Black Ops 6!


Želite li i vi igrati beta verziju nadolazećeg nastavka?

Call of Duty: Black Ops 6 korak je bliže lansiranju. Activision je u ponedjeljak najavio da će nadolazeća pucačina uskoro imati rani pristup i otvorenu beta verziju, koju će određeni igrači moći igrati.

Advertisement

Igrači koji su unaprijed naručili igru ​​dobit će pristup otvorenoj beta verziji ranog pristupa, koja će trajati od 30. kolovoza do 4. rujna. Nakon toga će uslijediti redovna otvorena beta verzija, koja je otvorena svima i koja će biti dostupna od 6. do 9. rujna. To znači da će sudionici ranog pristupa imati dodatni dan za isprobavanje igre, ​​prije njezinog izlaska 25. listopada.

Objava koja se pojavila na blogu za Call of Duty isto tako objašnjava mogućnost sudjelovanja u razdoblju ranog pristupa, ali pod određenim uvjetima. Naime ako se korisnik pretplati na Game Pass Ultimate, Game Pass PC ili Game Pass Console moći će sudjelovati u ranoj fazi testiranja igre. Više o ovome reći ćemo u nastavku.

 

Vijest o beta verziji Call of Duty Black Ops 6 najprije objavljena na Twitteru

Vijest je prvi primijetio korisnik pod nadimkom CharlieIntel, koji je na Twitteru objavio potvrdu autentičnosti u vezi informacija, koje postoje na internetskoj stranici Xboxa, gdje se i službeno najavljuje beta verzija. Ispostavilo se da su ova ažuriranja bila tempirana za prvu epizodu COD Pod-a, Xboxovog službenog podcasta Call of Duty, koji je službeno objavio datume.

Advertisement

 

Black Ops 6 bit će dostupan na velikoj većini dostupnih igraćih platformi

Black Ops 6 bit će dostupan na većini platformi: odnosno na PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xbox One, Xbox Series X/S i naravno za Windows računala. Bit će dostupan i na Game Passu pri lansiranju, što je prvi put da je serija ovako dostupna otkako je Microsoft dovršio svoju akviziciju Activision Blizzarda 2023. godine.

 

 

Kako se može sudjelovati u beta planu Call of Duty Black Ops 6?

Jedini način kako igrači mogu rezervirati svoje mjesto u Call of Duty: Black Ops 6 beta programu jest kroz prednarudžbu kopije igre na platformi po vašem izboru. To znači sljedeće: ako prednaručite igru na primjer na PlayStationu 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ili na Windows računalu, moći ćete sudjelovati u beta programu igre.

Dvije su verzije dostupne za prednarudžbu putem službene stranice Call of Duty: Standard/Cross-gen i Vault, ali nije važno koju ćete kupiti. Nadalje, ako ste pretplatnik na Game Pass, ne morate unaprijed naručiti igru kako biste se pridružili beta programu. Ako ste unaprijed naručili fizičku kopiju, dobit ćete kod koji možete iskoristiti na callofduty.com/betaredeem, kako biste dobili pristup beta verziji kada ona postane dostupna. Vlasnici digitalnih sadržaja automatski će dobiti pristup na svojoj platformi.

I naravno, mali podsjetnik:

Prvi beta vikend bit će samo za one koji prednaruče Black Ops 6 i trajat će od 30. kolovoza do 4. rujna. Druga beta bit će otvorena za sve, bez obzira na prednarudžbu i trajat će od 6. rujna do 9. rujna.

Alan Milić


Prethodni članak
Sljedeći članak
RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular