PočetnaGamingXbox Game Pass poskupljuje i dolazi do promjene u samoj strukturi

Xbox Game Pass poskupljuje i dolazi do promjene u samoj strukturi


Prošlo je vrijeme kada se Xbox Game Pass pretplata mogla dobiti za jedan euro i pristupiti na stotinama igara. Game Pass pretplata postat će skuplja i ozbiljno modificirana. Jedan plan se uklanja, novi će uskoro biti uveden na njegovo mjesto, a drugi su doživjeli prilično veliki porast cijena.

Advertisement

Počnimo od uklanjanje Xbox Game Pass pretplate za konzolu. U nadolazećim mjesecima pojavit će se Xbox Game Pass Standard plan. Bit će iste cijene kao i Xbox Game Pass, ali neće uključivati pristup novim igrama čim izađu. Umjesto toga, uključivat će pristup online multiplayeru i katalogu starijih igara. Sve navedeno primjenjivat će se kod novih pretplatnika, dok će aktivni pretplatnici i dalje imati pristup dosadašnjem Xbox Game Passu dok plaćaju pretplatu. Osim toga, od 18. rujna 2024., maksimalno ograničenje produljenja pretplate za Game Pass za konzolu bit će 13 mjeseci.  Srećom, prethodno akumulirano vrijeme neće biti izgubljeno.

Od 12. rujna dolaze i poskupljenja Game Pass pretplate. PC Game Pass će skočiti s 10 na 12 eura mjesečno i dobivat će nove igre čim izađu. Xbox Game Pass Ultimate poskupljuje s 15 na 18 eura mjesečno, ali će zadržati sve dosadašnje benefite, uključujući igre na dan izlaska. Jedini plus je što nema promjena za mjesečnu pretplatu na Xbox Game Pass Core, no zato će godišnja pretplata poskupiti s 60 na 70 eura.

Marijan Živković


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular