PočetnaGamingDragon Age Inquisition je besplatan na Epic Games Storeu

Dragon Age Inquisition je besplatan na Epic Games Storeu


Epic Games svakoga tjedna besplatno dijeli nove igre, a kada ne otkriju unaprijed što će dijeliti, obično se radi o nečem velikom. Tako je i ovoga puta, gdje Epic Games u naredna 4 tjedna (od 16. svibnja do 13. lipnja) planira u sklopu velike rasprodaje podijeliti četiri AAA igre.

Advertisement

Prva od njih je Dragon Age: Inquisition i to Game of the Year Edition. Radi se o akcijsko taktičnom RPG-u izašlom iz BioWare radionice, koji u studenom slavi deset godina postojanja. Igra se odvija u Thedasu, mističnoj zemlji sukoba. U ulozi ste inkvizitora i s ostatkom družine spašavate svijet. Jedan od ključnih aspekata je da vaši izbori oblikuju tijek radnje.

Sve ono što bi se svakom ljubitelju RPG naslova moglo svidjeti, pronaći će ovdje. GOTY izdanje sa sobom donosi sve DLC i multiplayer dodatke (Flames of the Inquisition Arsenal, Armor, and Armored Mount, Dragon Age multiplayer Deluxe Edition chests, Skyhold Throne, Red Hart Halla and Bog Unicorn, Jaws of Hakkon DLC Pack, The Descent DLC Pack, Trespasser DLC Pack, Spoils of the Avvar i Spoils of the Qunari).

Ukratko, odličan naslov kojeg vrijedi isprobati i ništa vas ne košta (u redovnoj prodaji košta 40 eura). Zainteresirani PC igrači mogu besplatno preuzeti igru na Epic Games Storeu do 23. svibnja u 17h, nakon čega stiže sljedeća misteriozna igra.

Besplatnu igru Dragon Age Inquisition preuzmite ovdje.

Advertisement

Piše: Marijan Živković


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular