PočetnaHardverPeriferijaCooler Master predstavlja kvalitetno, prenosivo kućište MasterCase H100 po vrlo umjerenoj cijeni

Cooler Master predstavlja kvalitetno, prenosivo kućište MasterCase H100 po vrlo umjerenoj cijeni


Eindhoven, Nizozemska – Cooler Master, poznata i nagrađivana tvrtka za PC komponente, danas lansira novo kućište MasterCase H100. MasterCase H100 je kompaktno mini-ITX kućište koje se može konfigurirati kao prijenosni uređaj za igre ili maleno PC računalo u dnevnoj sobi, obzirom da štedi prostor na radnoj površini.

MasterCase H100

Napravljen iz H-serije DNA

Industrijske kvalitete, ovo kućište je napravljeno od robusne konstrukcije i savršeno se uklapa u H seriju kao alternativa za putovanja. Ogroman 200-milimetarski RGB ventilator dominantan je u kompaktnoj veličini H100, dizajniranoj za ljubitelje dugotrajnog igranja s lakom prenosivošću. Ugrađeni ventilator koristi prednosti Fine Mesh Cooler Master-a, koji dokazano filtrira prašinu, osigurava neometanu ventilaciju i čini proces čišćenja i hlađenja učinkovitijim. Fine Mesh obuhvaća cijelu prednju stranu kućišta i dio gornje ploče, ostavljajući dovoljno prostora za ugrađenu ručku kako bi se omogućila jednostavna prenosivost.

U odnosu na svoju veličinu, H100 ima veliki kapacitet za ugradnju diskova, što je korisno za kućna kina i medijske centre, (4 x SSD ili 3 x SSD + 1 x HDD). Dok raspored H100 dobro funkcionira s APU-ovima, osiguran je dodatni prostor za buduće nadogradnje sa zasebnim grafičkim karticama. Uz rastuću popularnost ITX grafičkih kartica, igrači imaju na raspolaganju širok raspon mogućnosti s maksimalnih 210 mm duljine grafičkih kartica unutar ovog kućišta. Kompatibilan s ATX napajanjem, osigurava se učinkovita snaga za različite konfiguracije i namjene.

MasterCase H100 2

Kompaktni mini-ITX – vrlo kompaktan raspored učinkovito koristi prostor kako bi smanjio dimenzije.
Fina ventilacija kroz mrežu – cijela prednja ploča i dio gornjeg panela imaju Cooler Master potpisanu Mrežicu, čime se postiže učinkovit protok zraka, a istodobno se filtrira prašina.
200 mm RGB ventilator – Usprkos svojim kompaktnim dimenzijama, H100 ima veliki R 200 ventilator serije H.
ATX napajanje – Podržana su ATX napajanja u punoj veličini, kako bi se poboljšala kompatibilnost hardvera i osigurala učinkovita snaga sustava.
Ugrađena ručka – ručka je ugrađena u gornju ploču radi dodatne prenosivosti i igranja u pokretu.
RGB osvjetljenje – Dolazi s RGB kontrolerom u paketu s dodatnom opremom. Ako matična ploča ne podržava RGB upravljačku funkciju, gumb RESET može upravljati RGB rasvjetom izravno s I/O ploče.
Podrška za komponente – Prostor od maksimalnih 210 mm za grafičke kartice, 83 mm za CPU hladnjake i 210 mm prostora za napajanja, nude prostor za snažan hardver, kao i eventualne buduće nadogradnje.

MasterCase H100 2

Za mini-ITX kućište, MasterCase H100 ima veliki kapacitet za pohranu, uz potpunu kompatibilnost s ATX napajanjima. To čini H100 idealnim rješenjem za prelazak iz većeg sustava u kompaktniju konfiguraciju. Uz razvoj malih ITX grafičkih kartica i APU-a s integriranom grafikom, MasterCase H100 nudi visoku kompatibilnost s hardverskim komponentama po vrlo konkurentnoj cijeni.

Cijene i dostupnost

MasterCase H100 bit će dostupan za kupnju kod svih lokalnih prodavača u Europi od 15. srpnja 2019. po preporučenoj cijeni od 65 €. Više detalja o ovom proizvodu pročitajte ovdje.

P.R.


RELATED ARTICLES

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular