Godeal24 ponovno nudi velika sniženja u travnju uz veliki popust na kupnju osnovnih paketa softvera za Vaša računala, kao što su operativni sustav Windows 10 i neki od najkorisnijih i najraširenijih paketa za produktivnost poput MS Officea.

Ako planirate kupovati neki hardver za nadogradnju računala, predlažemo vam da svakako razmotrite i nabavku nekog neophodnog softvera za vaše računalo, koji su sada na sniženju, a vrlo povoljne cijene pružaju vam priliku da uštedite zaista značajne novce u usporedbi sa službenim cijenama po kojima se prodaju.

  • Osnovna promo ponuda

Za stabilno i udobno daljinsko korištenje računala potrebna je podrška OS sustava i softvera. Primijenite odgovarajući kod u košarici kako biste ostvarili veliki popust.

 

  • Windows 10 u pola cijene

Kupon kod: EGD50
Godeal24 vam nudi siguran i isplativ način za dobivanje originalnog softvera za novo računalo ili nadogradnju vašeg računala zaglavljenog u starijoj verziji Windowsa, koja nema više ni službenu podršku.

 

  • Premium bundle ponuda

Kupon kod: EGD62

 

  • Još ponuda s 55% popusta

Kupon kod: EGD55

Tražite softver za doma, studiranje ili profesionalnu uporabu? Navedeni proizvodi su prikladni i trenutno su na sniženju po povoljnoj cijeni.

GoDeal24 je online platforma za internetsku prodaju softvera koja se ističe po vrlo konkurentnim cijenama za dobro poznati Microsoftov softver, poput Windows 10, Office 2016, Office 2019 i drugi. Tijekom posljednjih nekoliko godina, GoDeal24 je postao jedna od najpoznatijih platformi za softverske licence među kupcima širom svijeta.

Na GoDeal24.com možete očekivati najbolju uslugu. Ubrzo nakon narudžbe, robu ćete dobiti vrlo jednostavno i brzo e-poštom. A ako imate problema ili samo neko pitanje, korisnička služba je tu da vam pomogne riječima i djelom. Možete poslati e-poštu na adresu: service@godeal24.com u vezi s bilo kojim problemom ili pitanjem.

Napomena: Ovaj članaka se nalazi u rubrici sponzoriranih članaka, tako da je za sadržaj članka odgovoran oglašivač. Za sve eventualne upite o proizvodima na Godeal24.com obratite se izravno online trgovini na kontakt za korisničku podršku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here