2020. godina je napokon završila, i vjerujemo da će Nova biti kud i kamo bolja. Sa novom godinom došle su nam i velike rasprodaje, a mi smo vam pripremili još jedan tjedan sniženja na poznati Microsoftov softver, tako da možete pronaći razne ponude za kupnju jeftinih Windows 10 i Office licenci.

Najnoviji AMD Ryzen 5000 procesori kao i nova Intelova serija obećavaju izvrsne performanse, ali kao što svi znamo, računalo bez operativnog sustava neće raditi. Ako tražite Windows ili Office OEM licencu, sada ih možete kupiti po izuzetno pristupačnim cijenama. Godeal24 ima neke od najboljih ponuda na tržištu u Godeal24 novogodišnjoj super ponudi.

Posebne ponude za 2021 – nije potreban kupon kod

Za manje od 8 eura imat ćete potpuno legalnu Windows 10 licencu i bez potrebe za upotrebom bilo koje vrste aktivatora. Operativni sustav Windows 10 Pro možete kupiti za jedno računalo ili dva računala s popustom od 80%, uz to nećete morati koristiti bilo koju vrstu kupon koda za ovaj popust, kako biste iskoristili najbolju ponudu na tržištu.

 

Popust od 50% na Windows proizvode

Sada možete uživati i iskoristiti dodatnih 50% popusta na softverske licence. Sve što morate učiniti je primijeniti kupon kod za popust “EGD50” na svoju košaricu i imat ćete trenutni pristup softveru, po sljedećim cijenama:

 

Neki se ključevi za licence već prodaju s velikim popustom, štoviše, sada možete dobiti i još neke poklone uz to. Dvostruko iznenađenje sa 62% popusta! Pomoću posebnog kupon koda “EGD62” možete ostvariti dodatnih 62% popusta:

 

POPUST 55% – Na različite pakete MS Office-a!

Ako trebamo poznati uredski softver MS Office, možemo ostvariti i do 55% popusta na veliki broj licenci za profesionalna područja. Za to trebamo samo upotrijebiti kupon kod “EGD55” prilikom kupovine u našoj košarici.

Više ponuda >>

Postupak kupnje izuzetno je jednostavan a dostupni su različiti načini plaćanja, naravno uz besplatnu dostavu. Sve ove promocije i posebne popuste koji su predstavljeni gore imaju vremensko ograničenje i vrijedi samo do isteka zaliha, pa ako želite nadograditi svoj računalni softver, svakako biste trebali ugrabiti jednu od ovih povoljnih promocija.

Ako slučajno nađete bilo kakav problem ili ako imate samo neko pitanje, njihov tim za pomoć kupcima tu je da vam pomogne riječima i djelom! Za bilo koju vrstu upita, jednostavno im pošaljite e-mail na sljedeću adresu: service@godeal24.com

Napomena: Ovaj članaka se nalazi u rubrici sponzoriranih članaka, tako da je za sadržaj članka odgovoran oglašivač. Za sve eventualne upite o proizvodima na Godeal24.com obratite se izravno online trgovini na kontakt za korisničku podršku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here