Kako se bliži Majčin dan 09. svibnja u nedelju, vrijeme je da razmislite o tome što će oduševiti vašu mamu (ili suprugu) i pokažete joj koliko Vam je stalo do nje. Ovaj put možete odabrati jedinstveni poklon za svoju mamu, kao i za sebe. Nadogradnjom računala i poboljšanjem učinkovitosti Vašeg učenja i rada možete uštedjeti više slobodnog vremena za Vašu obitelj.

Godeal24.com, jedna od najvećih i najpouzdanijih mrežnih platformi koja prodaje softverske licence s nenadmašnim cijenama i brzom dostavom putem emaila, sada je na rasprodaji povodom Majčinog dana, velika ušteda Microsoftovog softvera čeka na Vas.

Riječ je o ponudama s ograničenim vremenom koje će se prikazivati sljedećih nekoliko dana, dostupne su samo na određeno vrijeme i vrijede samo do isteka zaliha. Stoga, ako ste planirali nadograditi svoje računalo, svakako ne želite propustiti ovu jedinstvenu priliku.

OGRANIČENA PONUDA – DO 90% POPUSTA, OGRANIČENO TRAJANJE, OGRANIČENE ZALIHE!

 

PONUDE U POLA CIJENE, s kupon kodom: EGD50

  

62% popusta na KUPOVINE U PAKETU, s kupon kodom:EGD62

 

55% popusta na DODATNE PONUDE, s kupon kodom: EGD55

 

Na GoDeal24.com možete očekivati najbolju uslugu. Ubrzo nakon narudžbe, robu ćete dobiti vrlo jednostavno i brzo e-poštom. A ako imate problema ili samo neko pitanje, korisnička služba je tu da vam pomogne riječima i djelom. Možete poslati e-poštu na adresu: service@godeal24.com u vezi s bilo kojim problemom ili pitanjem.

Ako ste jedan od onih kupaca koji odugovlače kod kupnje bez obzira na prigodu, sada možete biti mirni znajući da ste pronašli nešto neobično a zapravo toliko korisno za male novce. Jer svatko voli dobiti nešto neočekivano, tako da svakako nećete pogriječiti kada je u pitanju netradicionalni poklon.

Želimo Vam ugodno provedeni dan između Vas i Vaše majke na Majčin dan!

Napomena: Ovaj članaka se nalazi u rubrici sponzoriranih članaka, tako da je za sadržaj članka odgovoran oglašivač. Za sve eventualne upite o proizvodima na Godeal24.com obratite se izravno online trgovini na kontakt za korisničku podršku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here