Dok se neki tek spremaju na uživanje u ljetnim radostima, dio ljudi već se vratio na svoja radna mjesta i ponovno započinje s radnom rutinom. Kako bi vam olakšali povratak na radno mjesto, izdvojili smo tri gadgeta koji su idealni za podizanje razine efikasnosti i povratak u ured.

Huawei Watch 3 Pro

  1. Razmislite o novom pametnom satu

Pametni sat danas je uređaj koji nam olakšava da pratimo niz parametara i to na našem zapešću, bez potrebe da posežemo za pametnim telefonom. I dok smo u prošlosti pametne satove u prosjeku morali puniti svaki drugi dan, neki proizvođači poput Huaweija postali su poznati upravo po dugotrajnoj bateriji uparenoj s vrhunskim performansama ovih nosivih uređaja.

Tako će njihov najnoviji pametni sat Watch 3 Pro izdržati na jednom punjenju čak do 3 tjedna, pa korisnici ne moraju brinuti jesu li ponijeli punjač sa sobom. Huawei Watch 3 Pro je sjajan izbor jer će vas natjerati da se nastavite kretati nakon povratka s godišnjeg. Brojne mogućnosti praćenja raznih parametara kao što je puls, temperatura kože, razina kisika u krvi, san i brojni drugi dat će vam priliku da saznate više o svojoj tjelesnoj formi, ali i zdravlju. Tu je i podrška za više od 100 sportskih načina rada pa ste spremni za bilo koju vježbu – bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Osim toga, pametni sat štedi vrijeme jer više nećete morati posezati za telefonom, nego ćete obavijesti koje smatrate važnima pogledati na njemu. Huawei Watch 3 ističe se preglednim prikazom obavijesti, ali i podrškom za geste pomoću kojih dodatno štedite vrijeme – primjerice ako želite prihvatiti poziv dovoljno je stisnuti i otpustiti šaku, dok okretanjem zgloba u stranu možete jednostavno utišati zvono prilikom primanja poziva.

Watch 3 je odličan izbor i za sve korisnike bilo kojeg iOS ili Android pametnog telefona jer je Huawei Health aplikacija kojom se uređaj uparuje s telefonom dostupna na svima njima.

  1. Vratite optimizam omiljenom glazbom

Bilo da je riječ o uživanju u ritmovima omiljene pjesme koja će vas vratiti na plažu na kojoj ste uživali u sunčanju ili obavljanju važnih poslovnih poziva i sastanaka, Huawei FreeBuds 4 su sjajan izbor. Najnovije Huawei slušalice donose prvo adaptivno poništavanje buke na svijetu pa će biti idealne za sve korisnike jer će slušalica sama prepoznati oblik u uhu i prema njemu prilagoditi zvuk kako bi vas izolirala od bilo kakvih neželjenih zvukova iz okoline.

Usredotočite se na posao kada to želite uz poništavanje buke, a ove slušalice idealne su i za dulje nošenje zahvaljujući open-fit dizajnu i vrhunskoj udobnosti. Kvaliteta zvuka je još nešto čime se ističu nad ostalim konkurentima u klasi, kao i inteligentno povezivanje preko Huawei AI Life aplikacije preko koje ćete lako upravljati svim naprednim funkcionalnostima. Osim toga, ako se odlučite Huawei FreeBuds 4 nabaviti do 23. kolovoza kod Huawei prodajnih partnera, na poklon ćete potpuno besplatno dobiti i najnoviju Huawei Band 6 pametnu narukvicu.

MatePad11

  1. Tablet koji se inteligentno povezuje s vašim uređajima

Tablet je savršen dodatak vašoj liniji poslovnih gadgeta. Idealan je izbor za 1-na-1 prezentacije, odličan je za poslovna putovanja, a neki vam, poput novog Huawei MatePada 11 omogućuju da na njih spojite i miš i tipkovnicu te ih koristite još efikasnije i brže.

Osim što je odličan izbor za čitanje i konzumaciju bilo kakvog medijskog sadržaja, MatePad 11 je odličan i za obavljanje posla zahvaljujući mogućnostima povezivanja s drugim Huawei uređajima preko Huawei Share tehnologije pa tako primjerice možete dobiti dodatni 10,95-inčni pametni zaslon za svoj MateBook prijenosnik na kojem ćete lakše obraditi bilo kakav sadržaj. Osim toga, uz napredne mogućnosti multitaskinga obavit ćete više zadataka istovremeno s lakoćom. Primjerice, dok radite prezentaciju, na podijeljenom zaslonu možete lako u dokument zapisivati bilješke o onome što namjeravate reći.

I uz MatePad 11 vas čeka posebna ponuda – ako prednaručite uređaj do 23. kolovoza ili do isteka zaliha, besplatno ćete dobiti i M-Pencil olovku te magnetsku tipkovnicu za tablet.

Iskoristite puni potencijal tehnologije i vratite se novim radnim pobjedama uz sjajne Huawei uređaje. Napredna tehnologija pomoći će vam da postanete još efikasniji prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here