Svake godine Međunarodni dan žena pada 8. ožujka. Gotovo u svakom kutku planeta možete vidjeti razne kulturne predstave povodom dana žena. Kako bi proslavili dan žena, mnoge će trgovine i web stranice pripremiti neke posebne ponude, uključujući i Godeal24.com, nudeći kupone i popuste na njihove softverske proizvode kao što su operativni sustav, Windows i jedan od najkorisnijih i najrasprostranjenijih alata za produktivnost na računalo kao što je paket MS Office.

Pogledajmo najbolje ponude dostupne na rasprodaji Godeal24 povodom Dana žena.

Windows 10 za 7.4 €, Office 2019 za 26.86 € i Window 10 pro Office 2019 za 26.86 €, to znači da Windows 10 možete dobiti potpuno besplatno !!!!

Godeal24 nudi posebnu ponudu za vas u ovoj promociji, možete dobiti licencu za Windows 10 pro i ključ za Office 2019 zajedno po cijeni samo za Office 2019. Osim toga, prilikom kupnje možete uživati u 62% popusta, samo upotrijebite kupon kod “EBW62” prije plaćanja. Nemojte propustiti ovu priliku.

 

Popust od 50% na Windows 10 – s kupon kodom: EBW50

Licenca sustava Windows 10 za vaše kućno računalo obično košta oko 120 eura na službenim Microsoftovim web stranicama. Ali na Godeal24 regularnu licencu sustava Windows 10 možete dobiti već za 7,4 eura.

 

 

62% popusta na MS Office – s kupon kodom: EBW62

Nabavite dragocjeni paket Microsoftovog softvera za učinkovitiji i lakši rad uz velikih 62% popusta, tijekom GoDeal24 rasprodaje za Dan žena. Možete odabrati bilo koju od serija MS OFFICE 2016 ili 2019 i dobit ćete nevjerojatan popust na svoj odabir verzije MS OFFICE.

 

 

Popust od 55% na još proizvoda – s kupon kodom: EBW55

Za one koji trebaju svestrani Office softver za posao, školu ili što već, GoDeal24 također nudi posebne ponude za te proizvode.

 

Na GoDeal24.com možete očekivati najbolju uslugu. Ubrzo nakon narudžbe, robu ćete dobiti vrlo jednostavno i brzo e-poštom. A ako imate problema ili samo neko pitanje, korisnička služba je tu da vam pomogne riječima i djelom. Možete poslati e-poštu na adresu: service@godeal24.com u vezi s bilo kojim problemom ili pitanjem.

Napomena: Ovaj članaka se nalazi u rubrici sponzoriranih članaka, tako da je za sadržaj članka odgovoran oglašivač. Za sve eventualne upite o proizvodima na Godeal24.com obratite se izravno online trgovini na kontakt za korisničku podršku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here