Rijetko koji Android mobitel dolazi s toliko hypea kao što je to slučaj sa Samsungovim modelima. Ista situacija se dogodila sa Samsungom S10. To je premium mobitel za one koji su voljni izdvojiti malo više novaca za dobar uređaj.

Čak ni Huawei P30 Pro nije imao toliko publiciteta kao S10, odnosno nekoliko S10 modela koje je Samsung izbacio na tržište. Ako nas pitate, trenutačno nema boljeg mobitela na tržištu, a vjerujemo da dio naših čitatelja posjeduje ovaj model. O kvaliteti nećemo puno pričati jer je sve rečeno. Očekivali smo mnogo, a to smo i dobili.

Ono što mnogi ne znaju, a trebali bi znati da S10 nije standardni model kojeg je Samsung izbacio na tržište, nego jedan od 3 modela. S10 je srednji model, a uz njega su došli jedan manji model S10e, te jedan veći – S10 Plus. Ova tri modela se razlikuju u hardverskim specifikacijama, te veličini ekrana, ali s nijednim ne možete pogriješiti.

No, ako posjedujete ovako skup mobitel, onda ga vjerojatno i želite zaštititi. U ovom tekstu ćemo vam pokazati web stranicu na kojoj možete kupiti hrpu dobrih maskica za ove modele. Radi se o web stranici, odnosno web shopu Top Izbor.

Samsung S10 maskice

Spiegen “Tough Armor” (Black)

Maska Spigen “tough armor” (Black) za Galaxy S10 pripada u krug najpoznatijih marki na svom području. Ove maske su izuzetno omiljene među korisnicima pametnih uređaja jer Spigen oduševljava savršenim dizajnom i kvalitetom. Maska marke Spigen napravljena je savršeno i zato će se u potpunosti prilagoditi vašem uređaju te mu pružati odličnu zaštitu. Profil maske prelazi i rubove ekrana tako da ga dodatno štiti po rubovima i od ozljeda. Izrađena je od dva dijela. Prvi je dio od meke TPU gume koja je odlično pričvršćena na uređaj i osigurava da uređaj neće ispasti iz maske. Oko TPU gela je kvalitetan polikarbonat koji dodatno osigurava vaš uređaj i daje mu značajni izgled. Sve spigen maske imaju savršen sistem za upotrebu tipki sa strane uređaja jer je njihova upotreba iznimno meka na dodir. Ostale maskice za Samsung S10 možete naći na ovom linku.

Samsung S10e maskice

Rinkge “Fusion”

Ove maske su izuzetno omiljene među korisnicima pametnih uređaja jer Ringke oduševljava savršenim dizajnom i kvalitetom. Maska marke Ringke napravljena je savršeno i zato će se u potpunosti prilagoditi vašem uređaju te mu pružati odličnu zaštitu. Profil maske prelazi i rubove ekrana tako da ga dodatno štiti po rubovima i od ozljeda. Izrađena je od dva dijela. Prvi je dio od meke TPU gume koja je odlično pričvršćena na uređaj i osigurava da uređaj neće ispasti iz maske. Oko TPU gela je kvalitetan polikarbonat koji dodatno osigurava vaš uređaj i daje mu značajni izgled. Sve Ringke maske imaju savršen sistem za upotrebu tipki sa strane uređaja jer je njihova upotreba iznimno meka na dodir.

Ostale maskice za Samsung S10e možete naći na ovom linku.

Samsung S10 Plus maskice

Maska TPU “Adventure”

Maska TPU “Adventure” za Samsung Galaxy S10 Plus s divnim motivom uljepša vaš pametni uređaj. Oblikovana je tako da se potpuno prilagodi uređaju. Rubovi su malo viši od ekrana uređaja. To, osim potpune zaštite zadnjeg i prednjeg dijela te rubova uređaja, pruža zaštitu i ekranu uređaja od ozljeda na ravnim površinama. Ovu jednostavnu masku iznimno jednostavno skinemo i postavimo na uređaj, a osim toga uz njegovu upotrebu sve funkcije rade normalno. Napravljena je od kvalitetne TPU gume koja zbog svog materijala ne klizi iz ruku i stvara ugodan osjećaj u rukama. Tanak je, moderan i atraktivan dodatak, jer vam osim vrhunske zaštite nudi i sjajan motiv/print, koji uljepša izgled vašeg pametnog uređaja.

Ostale maskice za Samsung S10 Plus možete naći na ovom linku.

Osim maski za ove, ali i druge popularne modele, možete naći i premium kaljena stakla, temperirana zaštitna stakla i još mnogo toga.

Kod kupnje svakako iskoristite i kod “top15off” (bez navodnika) kako biste dobili dodatnih 15 posto popusta! Što se dostave tiče, ona je besplatna na sve narudžbe veće od 250 kuna, te ako niste zadovoljni s artiklom, uvijek ga možete vratiti unutar 30 dana od dana kupovine.

Stoga, odaberite si maskicu koja vam se najviše sviđa i kupite ju. Osim što će vam mobitel ljepše izgledati, upravo maska za mobitel vas može zaštiti od razbijenog stakla i/ili oštećenog mobitela.

 

Piše: B.P.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here