Opet je to doba godine kada GoDeal24 dolazi s neodoljivim ponudama za Black Friday. Ako ste cijelu godinu štedjeli kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje promocije s popustom, nema boljeg mjesta za potrošiti svoj teško zarađeni novac nego na GoDeal24!
Sa nevjerojatnim sniženjima za Windows 10, Windows 11, Microsoft Office i ostalim Microsoftovim proizvodima, ova bi godina trebala biti najveća Black Friday rasprodaja posljednjih godina. Želite li se dočepati najvećih popusta na softverskim proizvodima, požurite! Ova promocija je vremenski ograničena i uskoro završava!

Vruće ponude koje ne smijete propustiti

 

50% popusta na Windows operativni sustav: EGD50

Windows 11 je najnoviji operativni sustav koji nudi Microsoft. Za veću produktivnost, Windows 11 je tu da bude najbolji operativni sustav budućnosti.

 

62% popusta na Windows OS i Office Suite u paketu: EGD62

Dobit ćete veći popust ako kupite Windows i Office u paketu zajedno. Windows 10 Professional i Office 2021 Professional za samo 45,22 €.

 

62% popusta na ostale Microsoft proizvode: EGD62

Nadalje, na GoDeal24 ćete pronaći više različitih Microsoftovih proizvoda, poput raznih verzija Officea, Projecta i drugih. Trenutno ih sve možete kupiti uz 62% popusta.

Stoga nemojte čekati i još danas iskoristite gore navedene nevjerojatne ponude jer s obzirom na vrlo veliku potražnju, nismo sigurni do kada ćemo imati zalihe na stanju. Zato naručite sada dok je vaš softver na zalihama kako biste izbjegli razočaranje, ako se kasnije rasprodaju.

GoDeal24.com je globalni lider u prodaji originalnih igara i softverskih ključeva. Imaju klijente iz svih dijelova svijeta i pružaju podršku 24×7 zajedno sa odličnim ponudama za sve naše softverske ključeve.

Kupovina u online trgovini Godeal24 je vrlo jednostavna i sigurna! Ubrzo nakon narudžbe, primit ćete e-poštu s ključevima proizvoda, bez potrebe da čekate danima! U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, njihova služba za korisnike pružit će vam brzu i opsežnu podršku koja vam je potrebna. Možete poslati e-poštu na adresu: service@godeal24.com u vezi s bilo kojim problemom ili pitanjem.

 

Napomena: Ovaj članaka se nalazi u rubrici sponzoriranih članaka, tako da je za sadržaj članka odgovoran oglašivač. Za sve eventualne upite o proizvodima na Godeal24.com obratite se izravno online trgovini na kontakt za korisničku podršku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here