Pametni satovi danas su sve češći izbor brojnih korisnika diljem svijeta, pa tako i onih u Hrvatskoj. Zahvaljujući svojoj praktičnosti i brojnim naprednim mogućnostima, olakšavaju život i omogućuju nam da pratimo brojne napredne podatke za koje bi nam u prošlosti bilo potrebno nekoliko uređaja. Izdvojili smo stoga 5 karakteristika i mogućnosti koje bi trebao imati savršeni pametni sat.

Huawei Watch 3

  1. Baterija koja traje dugo

Prilikom odabira pametnog sata posebnu pozornost valja obratiti na trajanje baterije. Pametni satovi Huaweija su upravo zbog toga sjajan izbor jer kombiniraju napredne funkcionalnosti s izdržljivom baterijom, a posebno se ističe njihov najnoviji model Watch 3 Pro čija baterija u ultra načinu rada traje impresivnih 3 tjedna. Ovaj model zbog toga će posebno voljeti svi oni koji vole biti neovisni o blizini punjača i razmišljanju o punjenju dok uživaju u ljetnim radostima.

  1. Iskoristite napredne mogućnosti praćenja aktivnosti

Pametni satovi nam danas nude brojne mogućnosti praćenja raznih parametara. Na Huawei Watch 3 Pro pametnom satu korisnici primjerice mogu saznati podatke o svojem zdravstvenom stanju, ali i tjelesnoj formi prateći podatke kao što su broj otkucaja srca, razina kisika u krvi, broj prijeđenih koraka, razina stresa i informacije o snu. Uz to, novi Huawei pametni sat potičete vas da započnete s bilo kojom sportskom aktivnosti jer dolazi s podrškom za preko 100 sportskih načina rada, bilo na otvorenom ili u zatvorenim prostorima.

 

  1. Nema vas tko fotografirati? Iskoristite pametni sat

Svoj pametni sat možete iskoristiti na brojne zanimljive načine, no malo korisnika zna da ovaj gadget može iskoristiti i kao okidač fotoaparata na spojenom pametnom telefonu. Primjerice ako uparite novi Huawei Watch 3 Pro s pametnim telefonom, lako ćete upravljati kamerom telefona, a preko krune sata čak možete i upravljati zumom. Tako više nikad nećete izostati s grupnih fotografija s prijateljima i bližnjima.

HUAWEI WATCH 3

  1. Jedan sat – bezbrojne mogućnosti dizajna

Pametni satovi vam daju priliku i da prilagodite njihove zaslone prigodi u kojoj se nalazite. Tako ćete za poslovnu večeru moći odabrati decentni dizajn klasičnog sata, a u samo nekoliko koraka lako ćete promijeniti lice sata u svoj omiljeni sportski multifunkcionalni prikaz. Huawei je primjerice otišao tako daleko u mogućnostima prilagodbe da korisnicima samima nudi da stvore vlastite animirane zaslone za svoj sat pomoću kratkih videozapisa snimljenih s telefona od 5 do 10 sekundi.

 

  1. Geste koje štede vrijeme

Zvoni vam pametni telefon, a ne možete do njega u tom trenutku? Iskoristite geste. Primjerice, Huawei Watch 3 Pro korisnicima daje mogućnost da preuzmu poziv stiskanjem i opuštanjem šake, dok okretanjem zgloba u stranu mogu lako utišati poziv.

Odvažite se na novi pametni sat i iskoristite napredne mogućnosti koje će vam pomoći da saznate sve o vlastitom zdravlju i tjelesnoj formi, ali i motivirati vas da češće trenirate zahvaljujući naprednim mogućnostima praćenja sportskih aktivnosti.

Huawei je nedavno lansirao i FreeBuds 4, slušalice uz koje na poklon možete potpuno besplatno dobiti i najnoviju Huawei Band 6 pametnu narukvicu. Tu je i MatePad 11 uz koji vas  čeka posebna ponuda – ako prednaručite uređaj do 23.kolovoza ili do isteka zaliha, besplatno ćete dobiti i M-Pencil olovku te magnetsku tipkovnicu za tablet.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here