Kerio Control je nagrađivano UTM (Unified Threat Management) rješenje koje integrira opcije usmjernika i vatrozida nove generacije, IPS (Intrusion Detection and Prevention) zaštitu, gateway anti-virus, VPN (Virtual Private Network) i opciju filtriranja web sadržaja i aplikacija. Dolazi u tri verzije i moguće ga je implementirati kao fizički uređaj, virtualni uređaj ili u obliku softvera. Rješenje je idealno za sve korisnike koji žele vrhunsku zaštitu po prihvatljivim cijenama.

Nova verzija Kerio Control uređaja konačno dolazi s dugo očekivanom HA (High Availability/fail-over) opcijom. HA opcija eliminira rizik i troškove prouzročene gubitkom povezivosti ili ispadom primarnog UTM (Unified Threat Management) uređaja.

Bez HA (High Availability/fail-over) opcije, u slučaju ispada primarnog Kerio Control uređaja dolazi do gubitka povezivosti i samim time do zastoja u poslovnim procesima. Osim zastoja u poslovnim procesima Vaše mrežno okruženje ostaje bez adekvatne zaštite sve dok se primarni Kerio Control uređaj ne vrati u funkcionalnost.

GFIKerio

Kako bi se ovo izbjeglo svi korisnici Kerio Control uređaja sada mogu implementirati HA (High Availability) opciju kako bi se zaštitili od ovakvih ili sličnih scenarija. Sve što je potrebno za implementaciju HA (High Availability) opcije jest:

  • Naručiti i instalirati drugi Kerio Control uređaj (fizički ili virtualni)
  • Jedna licenca pokriva oba uređaja
  • Korisnika aktivira drugi uređaj kao klon prvog (aktivnog)
  • Konfiguracija je jednostavna i traje nekoliko minuta
  • Po završetku se uređaji povezuju kroz port za sinkronizaciju, a sva pravila se repliciraju i pohranjuju na oba uređaja

Više informacija o Kerio Control uređaju doznajte OVDJE. Kerio Control je dio GFI Unlimited programa i pretplatom na GFI Unlimited program korisnici ostvaruju pravo na Kerio Control licencu.

GFI Unlimited program funkcionira po modelu ‘Jedna pretplata za sve’ što znači da osim licence za Kerio Control korisnici imaju pristup licencama za sva rješenja unutar GFI Unlimited programa. Više informacija o GFI Unlimited programu doznajte OVDJE.

Piše: S.V.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here