Dostupno na: Windowsima, MacOS-u
Cijena/Licenca: 39.95$ (pretplata 1 godina), 59.95$ (doživotna licenca/1 računalo)
Web stranica: Besplatna probna verzija: Wondershare Video Converter Ultimate

Ako snimate video materijale, bavite se obradom istih ili samo želite konvertirati jedan video format u drugi, na pravom ste mjestu. Isprobali smo odličan softver koji će vas oduševiti kao što je oduševio i nas kad smo ga probali.

Riječ je o softveru Video Converter Ultimate iza kojeg stoji kompanija Wondershare. Ovaj softver je zapravo skup alata s kojim možete napraviti što god zamislite. U ovom tekstu ćemo napraviti rezime onog što ovaj alat može, što vam nudi i vidjeti zašto biste ga trebali koristiti. Pa krenimo redom …

Konvertirajte video u 1000 formata

video konverterOvaj softver je jedan od onih koje otvorite i počnete koristiti u par minuta. Sučelje mu je vrlo jednostavno i intuitivno i praktički s 2 klika mišem možete doći do bilo koje opcije unutar softvera. Pri vrhu ekrana imate nekoliko glavnih opcija kao što su “Convert”, “Download”, “Burn”, “Transfer”, “Toolbox” i tako dalje.


No, krenimo od opcije “Convert” koja, kao što ime kaže, služi za konvertiranje videa. Poanta cijelog ovog softvera je da vam dozvoli konvertiranje iz jednog formata u drugi. Video Converter podržava sve popularne i nepopularne formate kojih je previše.

Točnije imate preko 1000 kombinacija koje možete iskoristiti kao što su WebM to Mp4, TS to MP4, MP4 to MPEG, AVI to MOV i sl. Novi formati se konstantno dodaju, pa je ovo jedan od najviše user-friendly softvera na tržištu. Čak podržava i konvertiranje videa za VR uređaje.
Više informacija o dostupnim formatima i načina formatiranja možete naći ovdje.

Konvertirajte video u formate za sve uređaje

Kao što znate, ne prihvaćaju svi uređaji sve formate i to ponekad zna biti gnjavaža. Skinete film ili seriju u popularnom formatu, prebacite ga/ju na svoj omiljeni uređaj i onda taj uređaj ne može pokrenuti dotičnu datoteku. To je jako frustrirajuće, no zahvaljujući ovom softveru postaje jako lagano.

Doslovno možete odabrati uređaj na kojem želite pokrenuti određenu multimediju i softver će vam pomoći da istu konvertirate u format koji ćete bez problema pokrenuti na odabranom uređaju. Tu govorimo o svim mogućim uređajima, uključujući Appleove uređaje, Android uređaje, VR, gaming konzole

30x brža konverzija videa

Ovaj softver ima i odličnu brzinu konverzije, a za to su zaslužne 3 tehnologije:
Lossless Conversion Technology – Kod konverzije videa se koristi APEXTRANS tehnologija, koja konvertira videe iz formata u format bez gubitka kvalitete i bez ikakve kompresije
GPU Acceleration – Video Converter je izuzetno brz jer koristi hardversku akceleraciju NVIDIA CUDA-e, NVENC-a i Intel HD grafike.
Optimization for Multi-core Processor – Softver je optimiziran da koristi više jezgri kod konverzije

Inteligentno prepoznavanje videa s vanjskih uređaja

Mnogi od nas su se susreli s problemom kako dohvatiti video s vanjskog uređaja i konvertirati ga u neki drugi format. Zahvaljujući ovom softveru, više se nećete morati mučiti.

Kada spojite vanjski uređaj, preko ovog softvera ćete moći doći do svih video datoteka, te ih brzo pretvoriti u drugi format, prebaciti na računalo ili neki drugi vanjski uređaj. Tu govorimo o iPhoneima, iPadima, Android uređajima, kamerama, USB stickovima, DVD-ima, CD-ima …

 

Ostale mogućnosti

Ovo nabrojano su glavne mogućnosti Video Convertera, ali nisu jedine. Nudi on još mnogo toga. Možete editirati video, dodati mu watermark, titlove, spajati više videa u jedan video, konvertirati više videa u više formata, konvertirati jedan video u više formata, snimati video uratke na CD/DVD-e, uz pomoć DVD Maker-a…

Video Converter u akciji:

Uz to, možete skidati videe s web stranica na računalo. Dovoljno je da zalijepite link s YouTubea ili sličnih stranica i ovaj softver će vam skinuti odabrani video na računalo.
Sve u svemu, jako dobar softver i “must have” ako radite s videima, te imate potrebu konvertirati videe u druge formate. Više informacija o ovom softveru možete naći na službenim web stranicama. Definitivno naša preporuka!

 

Piše: B.P.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here