Ovaj pametan, povezan i cjenovno pristupačan tintni pisač nudi vrhunske performanse u kućnoj ili uredskoj upotrebi

Zagreb, 16. siječnja 2019.Canon Europe predstavlja svoj najmanji jednonamjenski pisač s pet tinti – Canon PIXMA TS705. On je savršen za kućnu upotrebu i male urede, kapaciteta je 350 listova, podržava dvosmjerno ulaganje papira, ima cijeli niz mogućnosti povezivanja (uključujući integraciju s platformama Amazon Alexa[1] i Google Home[2]) te je kompatibilan s raznim papirima i kreativnim aplikacijama za neograničenu personalizaciju.

Svima koji vole najnovije inovacije za pametne domove bit će zanimljivo da je Canon PIXMA TS705 kompatibilan s uređajima koji podržavaju značajke Amazon Alexa i Google Home[3], pa se glatko integrira u svakodnevicu korisnika i povezani dom. Kad se to od njih zatraži, Alexa i Google Assistant rado će reći uređaju Canon PIXMA TS705 da ispiše odabrani raspon dječjih bojanki, sudoku zagonetki ili korisnih popisa sa zadacima i predložaka izvješća. Povezane tehnologije također će ponuditi korisna zvučna ažuriranja stanja pisača Canon PIXMA TS705 i razine tinti.

PIXMA TS705 (2)

Canon PIXMA TS705 kompaktna je veličinom – 18 % je manja od svog prethodnika, modela PIXMA iP7250 – no zato je prepuna značajki, među kojima su govorna kontrola, mogućnosti povezivanja i ulošci koji štede tintu. Kapacitet od 350 listova uređaja Canon PIXMA TS705 savršen je za male tvrtke kojima treba neprekinut ispis na običnom papiru. Uz dvosmjerno ulaganje papira koje donosi maksimalnu produktivnost, stražnji ulagač papira pisača Canon PIXMA TS705 sposoban je za rukovanje svim vrstama papira, uključujući mat i sjajni, ali i veličinama papira – od 3,5 x 3,5 inča do A4. Rad je vrlo jednostavan zahvaljujući LCD zaslonu.

Canon PIXMA TS705 ispisuje pomoću pet pojedinačnih tinti kojima postiže oštar tekst, dokumente visoke kvalitete kao i žive fotografije te cijeli niz kreativnih sadržaja. Štoviše, opcionalni XL i XXL tintni ulošci omogućuju korisnicima ispis više stranica s manje tinte, dok pet pojedinačnih tintnih uložaka znači da se treba zamijeniti samo tinta koje nedostaje.

Aplikacija Canon PRINT kompatibilna sa sustavima iOS i Android omogućuje korisnicima ispis izravno s pametnog uređaja putem Wi-Fija. Značajka kopiranja s pametnog telefona te aplikacije nudi lako kopiranje i ispis jednostavnim fotografiranjem dokumenta i njegovim pretvaranjem u PDF. Uz kompatibilnost s Ethernetom, korisnici pisača Canon PIXMA TS705 moći će uživati u sigurnom i brzom povezivanju.

Pristup platformi PIXMA Cloud Link pojednostavnjuje svakodnevne zadatke tako što omogućuje korisnicima ispis dokumenata i fotografija s popularnih servisa u oblaku kao što su Facebook, Instagram, Google Drive, DropBox i slično, pa tako odgovorni zaposlenici uvijek mogu udaljeno pristupiti važnim dokumentima i ispisati ih. Canon PIXMA TS705 kompatibilna je i sa sustavima AirPrint (iOS), Mopria (Android) i Windows 10 Mobile za ispis bez potrebe za dodatnim aplikacijama.

Canon PIXMA TS705 bit će savršena malim tvrtkama i ekološki osviještenim obiteljima koje žele učinkovitost. Funkcija automatskog uključivanja i isključivanja može se uskladiti s radnim vremenom ili obiteljskim ritmom kako bi pisač bio uvijek spreman za upotrebu uz štednju energije kad se ne koristi. Automatski dvostrani ispis svodi potrošnju papira na najmanju moguću mjeru.

Canonov Easy-PhotoPrint Editor za PC ili pametni uređaj nudi beskrajne mogućnosti uživanja u personaliziranom ispisu, uključujući prilagođene kalendare, kolaže i naljepnice. Oni se mogu ispisivati na cijelom nizu medija, npr. magnetskim, višekratno ljepljivim ili kvadratičnom fotopapiru dimenzija 3,5 x 3,5 inča. Uz to, Canonova aplikacija Nail Sticker Creator nudi više od 200 predložaka za ispis prilagođenih naljepnica za nokte pomoću pisača Canon PIXMA TS705.

Korištenjem uređaja Canon PIXMA TS705 i originalnih Canonovih tinti korisnici skupljaju bodove u Canonovu programu Print Rewards, a ti se bodovi zatim mogu zamijeniti za proizvode, zabavne poklone i digitalne usluge. Jednostavni podsjetnici za naručivanje tinte koji se šalju kao obavijesti putem e-pošte osiguravaju da korisnik nikad ne zaboravi naručiti novu pošiljku tinte kad je stara pri kraju.

Nudeći cijeli niz iznenađujućih značajki za svoju veličinu, Canonov najmanji jednonamjenski pisač svih vremena s pet tinti savršen je za obiteljske potrebe za ispisom ili novu tvrtku koja se želi čim prije postaviti na noge uz nabavu opreme pristupačne cijene.

Canon PIXMA TS705 bit će dostupna od veljače 2019.

Da biste saznali više, posjetite web-mjesto https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/

[1] Amazon i Alexa žigovi su tvrtke Amazon.com, Inc. ili njenih podružnica.

[2] Google i Google Home žigovi su tvrtke Google LLC.

[3] U EN trgovini značajki u Velikoj Britaniji dostupna je podrška samo za engleski i japanski jezik. Podrška za jezike može se razlikovati u drugim trgovinama značajki.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here