ZAGREB, 28. srpnja 2020. – Canon CEE je otkrio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 – imageRUNNER 2425. Ti pouzdani pisači visoke funkcionalnosti koji se lako koriste istinski su nasljednik iznimno dobro prodavane serije imageRUNNER 2520, nude veću produktivnost i mogućnosti povezivanja, naprednu sigurnost te nizak ukupan trošak posjedovanja, što ih čini sjajnim dodatkom manjim i srednjim uredima koji trebaju ispis i skeniranje u većem obimu.

Serija Canon imageRUNNER 2425 sastoji se od pametnih i sigurnih uređaja osmišljenih s jednim ciljem: da pomognu tvrtkama povećati udio na tržištu i profitabilnost. Uz pametnu tehnologiju i napredne sigurnosne značajke, tvrtke će moći povećati svoju produktivnost bez da ugroze kvalitetu otiska, a istovremeno će dobiti veću kontrolu nad osjetljivim podacima i troškovima vezanima uz ispis.

“Uložili smo značajne napore prilikom osmišljavanja ove nove serije,” kaže Dmytro Sirosh iz tvrtke Canon CEE. “Željeli smo stvoriti snažan i efikasan uređaj koji neće generirati visoke troškove i ponosni smo na činjenicu da serija imageRUNNER 2425 osigurava gotovo trenutan povrat uloženog.”

Canon imageRUNNER 2425 (II)

Kako serija imageRUNNER 2425 može povećati performanse svake tvrtke?

Pojednostavljeno korištenje. Višejezični zaslon na tvorničkim postavkama i videozapisi koji demonstriraju kako podesiti uređaj pomažu tvrtkama da počnu koristiti te nove uređaje bez trošenja puno vremena. Serija imageRUNNER 2425 opremljena je i tehnologijama Remote Service Operator Kit (RSOK) i Content Delivery System (CDS) koje omogućuju jednostavna udaljena ažuriranja softvera ugrađenog u uređaj.

Sjajne nove mogućnosti. Canonova nova serija imageRUNNER 2425 opremljena je još većim pametnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir s jasnim elementima sučelja, prilagodljivim funkcijama i personalizacijom za svakog korisnika, što omogućuje jednostavno svakodnevno korištenje. Moguće je jednostavno pretvoriti skenirane dokumente u PDF datoteke koje se mogu pretraživati ili datoteke u formatu Microsoftovog Worda ili PowerPointa i poslati ih u mrežne mape, na e-mail adrese ili u servise za pohranu smještene u oblaku.

Napredne suvremene sigurnosne značajke koje štite vaše podatke, uređaje i mreže. Niz sigurnosnih mjera ugrađenih u nove uređaje pomaže zaštititi od mrežnih prijetnji, a funkcija provjere sustava prilikom uključivanja štiti uređaj od neovlaštenih modifikacija. Ugrađene značajke korištenja PIN-a i prisilnog zadržavanja ispisa dok se korisnik ne autorizira osiguravaju povjerljivost podataka, a kriptiranje PDF dokumenata kao i potpisivanje PDF dokumenata od strane uređaja (zahvaljujući čemu je na odredištu moguće provjeriti da li je PDF dokument mijenjan nakon skeniranja) štite podatke u prijenosu.

Središnja kontrola troškova. Sustavi udaljenog upravljanja zasnovani u oblaku poput uniFLOW Online Expressa nude  nužno potrebne mogućnosti praćenja i izvještavanja iz središnjeg sustava kojemu pristupate preko weba. Postoji mogućnost dodatnog udaljenog pristupa uređaju kroz Remote Operators Software Kit (RSOK), a postoje i druga rješenja dostupna za dijagnostiku, automatsko očitavanje brojača i nadzor potrošnog materijala. Sve to osigurava da se periodi kada je uređaj izvan pogona smanje na najmanju moguću mjeru.

Više informacija potražite na web-mjestu https://www.canon.hr/business-printers-and-faxes/imagerunner-2425-series/

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here