Svjetski poznati proizvođač HP nedavno je predstavio novi all-in-one pisač HP Deskjet 3755, uz tvrdnju da je najmanji pisač na svijetu. Bežični HP Deskjet 3775 je napravljen sa svrhom da uštedi prostor na vašem radnom stolu, ali u isto vrijeme, ima sve potrebne osobine kao i drugi slični pisači koji zauzimaju puno više prostora. Ovaj pisač je namjenjen za kućnu uporabu ili za manje urede, a svojim trendi dizajnom u više boja vrlo dobro će se uklopiti u bilo koji prostor.

Glavne značajke HP DeskJet 3755 pisača

Kao All-in-one printer osim ispisa, pisač ima funkcionalnosti skeniranja i kopiranja. Nije pogodan za velika printanja, nego više za povremenu uporabu. Prema HP-u brzina ispisa je 8 stranica u minuti u crnoj boji i 5,5 stranica po minuti u boji. Prilikom ispisa kod kuće, tijekom noći, tihi način rada može biti vrlo koristan za nesmetan rad u noćnim satima.

Ovaj mini pisač podržava bežičnu vezu, tako da se zadaci za ispis mogu slati izravno sa laptopa, tableta ili pametnog telefona direktno na pisač. Većina operacijskih sustava pametnih telefona i tableta (android i IOS) su podržani. Veza sa računalom ili drugim uređajima također može biti uspostavljena putem USB porta. Poseban program se može koristiti za postavljanje pisača sa mobilnog uređaja, tako da bi vaš smartfon mogao biti glavni uređaj za korištenje pisača.

Najbolje od svega u vezi ovog pisača, osim gore navedenog, je njegova cijena. Njegova preporučena cijena od strane HP-a bi trebala biti 549,00 kuna. Ova cijena za pisač sa svim funkcijama koje trebate u svom domu ili malom poduzeću zvuči vrlo privlačno.

Pisač je jednostavan za postavljanje i korištenje. Ulaz za papir je standardan i ima ulaznu ladicu za 60 listova. Minimalne dimenzije proizvoda su 40 cm x 18 cm x 14 cm, a težina je oko 2,33 kg.

Proizvođač nudi jednu godinu jamstva na uređaj. Ako ste već koristili HP-ove proizvode, onda znate da je podrška dobra i da su proizvodi pouzdani i visoke kvalitete. Kod HP Deskjet 3755 pisača primijenjena je najnovija tehnologija od strane HP-a, tako da ovaj mini pisač nije inferioran u odnosu na mnogo veće uređaje. HP Deskjet 3755 InkJet pisač dolazi u tri boje: plavoj, zelenoj (boja morske trave) i sivoj.

HP Deskjet 3755 cijena

 

A što je sa tintom? HP tvrdi da sa novim HP Ink Advantage tintnim ulošcima možete isprintati dvostruko više za istu cijenu. Dakle, sa ovim pisačem ne samo da štedite vaš prostor, nego također možete uštedjeti na troškovima ispisa. Maksimalna dimenzija ispisa je 215,9 x 355,6 mm sa kvalitetom od 1200 x 1200 dpi na crnoj boji. Predviđena uporaba je do maksimalno 1000 A4 stranica mjesečno. Procesor koji se brine o svemu radi na 360 MHz uz 64Mb DDR1 memorije. Uz printer dobijete i inkjet punjenje za ispis oko 100 stranica. Spomenuo bi još jednu zanimljivost koja će zanimati mlade, a to je zahvaljujući rješenju pod nazivom “HP Printbot”, korisnici Facebook Messengera mogu vrlo jednostavno ispisati neki od razgovora vođenih putem te aplikacije.

Zaključak

Ako ste već radili sa HP-ovim printerima, svakako će vam se svidjeti i ovaj mali div. Bilo da trebate kopirat, skenirat ili printat a nemate baš mnogo prostora na stolu ovo bi moglo biti pravo rješenje za vas, ca sve to za 549,00kn. Najmanji all-in-one pisač na svijetu HP Deskjet 3755 InkJet svakako zaslužuje vašu pažnju prilikom odabira novog printera.

Piše: I.H.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here