Louis Vuitton je predstavio svoj novi tehnološki proizvod: zvučnik Horizon Light Up, vrijednosti 2.890 dolara, koji izgleda manje kao gadget ili komad visoke mode, a više kao artefakt iz sljedećeg Marvelovog filma.

Prema Louisu Vuittonu, ideja je da će zvučnik Horizon poslužiti kao umjetničko središte vaše dnevne sobe ili odjeće, jedinstvena mješavina mode i tehnologije čiji je cilj bio prikazati kako bi prijenosni zvučnik trebao izgledati, cilj u kojem je nedvojbeno je uspio.

Louis Vuitton Horizon Light Up

Ali između stakla, nehrđajućeg čelika i kože, 35 LED dioda i tradicionalnih simbola i logotipa marke nalijepljenih na gotovo svaki cnetimetar površine zvučnika, ukupni je rezultat manje diskretnog, vrhunskog zvučnika koji izgleda kao proizvod tvrtke poput Bang & Olufsen. Cijena od 2.890 dolara svakako će biti ograničavajući faktor za mnoge potencijalne vlasnike ovog zvučnika, dok će neki jedva dočekati pokazati svijetu kako si oni mogu priuštiti takvu igračku.

Torbica LV Toupie
Torbica Louisu Vuitton Toupie

Tvrtka Louisu Vuitton kaže da je zvučnik Horizon nadahnut njihovom torbicom Toupie sličnog vanzemaljskog oblika, koja dolazi u sličnom dizajnu nalik NLO-u (i slučajno se prodaje po sličnom rasponu cijena od više od 2000 USD).

H

Unatoč bizarnom izgledu i astronomskoj cijeni, čini se da je Louis Vuitton zapravo izgradio prilično lijep zvučnik, barem tehnički gledano. Horizon ima tri inčni subwoofer, dva 0,75 inčna visokotonca, tri mikrofona za glasovne pozive, do 15 sati reprodukcije bez punjenja, uključenu priključnu stanicu za punjenje / zaslon te Bluetooth 5.1 i AirPlay 2 za bežični zvuk. Zvučnik se puni čak i putem USB-C. Naravno, to su sve stvari za koje biste i očekivali u najmanju ruku vidjeti na zvučniku koji košta gotovo 3000 dolara.

Zvučnik Louis Vuitton Horizon Light Up dostupan je za naručivanje sada s web stranice Louis Vuittona, iako će se isporuka krenuti tek oko 31. srpnja, pa tko voli nek izvoli.

Piše: Z.K.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here