Apple je svojim ogromnim i tajnovitim konferencijama uvijek dizao puno prašine u tehnološkom svijetu, no ove godine predstavljanje novih Apple uređaja kasni. Navikli smo kako je Apple do prve polovice rujna već tržištu predstavio nove pametne telefone, no ove godine još uvijek nemamo ni službenu najavu događanja. Pojavile su se doduše određene špekulacije kako bi predstavljanje novih uređaja ipak moglo biti odrađeno krajem rujna – što će svakako obradovati sve zaljubljenike u brend Apple.

Ova je godina po mnogočemu bila posebna u tehnološkom svijetu. Uz to što su mnoge velike kompanije zadobile tržišni šamar i što su gotovo svi planovi predstavljanja novih softverskih i hardverskih rješenja trebali biti naknadno korigirani – stvari se polako ipak vraćaju u normalu. Kašnjenja s proizvodnjom i isporukom uređaja itekako su još uvijek aktualna, a najbolji primjer tome su i novi Apple uređaji. Naime, Apple još uvijek nije službeno obznanio kada će se održati predstavljanje novih uređaja jer vjerojatno još uvijek nisu spremni kapaciteti za prodaju pametnih telefona koji će biti predstavljeni. Dakle, zbog kašnjenja u isporuci, kasni i cjelokupno predstavljanje noviteta ove popularne kompanije.

Posljednjih su se dana u medijima pojavile informacije kako bi premijera novih iPhone uređaja mogla biti održana 22. rujna. Prema nekim insajderskim informacijama, Apple je već započeo sa slanjem pozivnica za nadolazeći događaj – no strani mediji za sada o tome još ne pričaju. S obzirom na specifičnost godine, vjerojatno će veliki dio gledatelja predstavljanje pratiti ispred svojih televizora i računala jer zbog restrikcija i ograničenja – pitanje je tko će smjeti sudjelovati na spomenutom događanju.

Podsjetimo, na predstojećem događaju u organizaciji Apple-a trebala bi biti predstavljena nova serija pametnih telefona iPhone 12. Serija će vjerojatno donijeti dva ili tri modela pametnih telefona, a spominje se i posebno izdanje iPhone 12 Mini uređaja. Također, na događaju će se vjerojatno predstaviti i novi pametni satovi Apple Watch 6, kao i novi iPad tablet i Apple TV. Dakako, postoji mogućnost još nekih predstavljanja, no o tome bismo više mogli saznati već za koji dan ili tjedan.

Piše: M.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here