VRIJEDNE NAGRADE I BOGAT PROGRAM NA A1 COMMUNITY STAGEU

Zagreb, 22. studenoga 2018. – Ovog je tjedna započeo jedan od najvećih gaming sajmova na svijetu – Reboot InfoGamer powered by A1. Sedmo po redu izdanje festivala zabave privući će do nedjelje, 25. studenoga, na Zagrebački velesajam više od 80 tisuća zaljubljenika u nove tehnologije. Pritom je posebna atrakcija za sve ljubitelje regionalne YouTube scene A1 Community Stage.

A1 Community Stage otvoren je posjetiteljima Reboot InfoGamer powered by A1 svakog dana od 11 sati, sve do nedjelje, posljednjeg dana sajma. Osim uživanja u bogatom programu i sudjelovanja u brojnim nagradnim igrama, posjetitelji na ovom dijelu sajma mogu upoznati popularne regionalne YouTubere, a od zvučnih imena tu su: poznata hrvatska YouTube zvijezda LayZ, popularni gaming duo Mudja & Chale, poznati gaming streameri SupremeNexus i AdnanBro te regionalne YouTube senzacije Duki 420, Veki, Kika i PCAXE.

A1 Community Stage 

Bogat program i vrijedne nagrade

U četvrtak će se od 17 do 18.30 sati održati Game quiz by A1 u kojemu će se posjetitelji boriti za vrijedne nagrade, a pritom će im pomoći Youtuberi Duki420, Veki i SupremeNexus. Petak je od 13 do 15 sati rezerviran za interaktivnu radionicu A1 YouTube akademije pod nazivom “Kako postati YouTuber samo s mobitelom?”, a koja je otvorena za sve posjetitelje A1 Community Stagea. Jedan od najpoznatijih hrvatskih YouTubera, Matija “LayZ” Lazarević otkrit će sve trikove za savršeno snimanje i editiranje videa svima onima koji sanjaju o vlastitim YouTube karijerama. Osim toga, tijekom petka, subote i nedjelje održat će se i YouTube Superstars Show te Meet&Greet druženja tijekom kojih će posjetitelji moći upoznati i razgovarati sa zvijezdama regionalne YouTube scene.

Vrhunac ovogodišnjeg Reboot InfoGamera za sve ljubitelje esporta svakako će biti velika LAN završnica A1 Adria League powered by ESL u kojoj će se najbolji igrači i timovi iz regije boriti za titulu pobjednika i nagradni fond od 24 tisuće eura u četiri popularna naslova: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone i Clash Royale.

A1 Hrvatska će na vlastitim Instagram i Snapchat profilima svakodnevno prenositi atmosferu s Reboot InfoGamera, LAN završnice A1 Adria lige i A1 Community Stagea, a na Instagramu će se provoditi zanimljivi nagradni natječaji tijekom cijelog trajanja sajma.

 

Raspored nastupa YouTubera na A1 Community Stage-u:

Četvrtak

  • Duki420
  • Veki
  • SupremeNexus

 

Petak

  • LayZ

 

Subota

  • Mudja & Chale
  • Kika AdnanBro

 

Nedjelja

  • PCAXE
  • Kika
  • Duki
  • Veki

Reboot InfoGamer powered by A1

Ovogodišnje sedmo po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu odvijat će se kroz pet dana, od 21. do 25. studenoga, na rekordnih 20 000 m2 izlagačkog prostora u osam dvorana Zagrebačkog Velesajma i privući će više od 80 tisuća posjetitelja iz cijele Europe. Kroz svih pet dana očekuje nas najbogatije i najatraktivnije izdanje sajma do sada s fokusom na najveće nove svjetske gaming blockbustere, predstavljanje preko 100 indie game developera iz cijele Europe, najnoviji gaming hardver, spektakularni esports turniri, tradicionalni dnevni giveawayi te nikad brojniji gaming merchandise i hardver storeovi.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here