Neovisno vraćate li se ponovo svojim starim gramofonskim pločama ili jednostavno povećavate kolekciju novim izdanjima, prenesite svoje ploče u sadašnjost uz pomoć novog gramofona tvrtke Sony PS-LX310BT. Sony objedinjuje voljenu kvalitetu zvuka ploča s praktičnošću i fleksibilnosti povezivanja sa žičnim i bežičnim uređajem, što je savršeno za uživanje u pločama u današnjem povezanom svijetu.

 

Spajanje prošlosti i sadašnjosti

LX310BT donosi topli zvuk ploča u svaki bežični zvučnik, soundbar sustav ili slušalice s dodatkom ugrađenog BLUETOOTH® uređaja, pružajući vam potpunu slobodu slušanja. Spajanje vašeg uređaja sasvim je lako – samo upotrijebite namjensku BLUETOOTH® tipku i zahvaljujući funkciji potpuno automatske reprodukcije kad pritisnete tipku „play“ glazba se odmah počinje reproducirati s posljednjeg spojenog uređaja. To omogućava jednostavno korisničko iskustvo tako da svako može uživati u pločama. Osim toga, za one koji više vole žičnu vezu, gramofon ima i audio-kabel.

LX310BT omogućava različite izabrane razine pojačanja zvuka[1]. Time se osigurava široka kompatibilnost gramofonskih ploča prilikom korištenja različitih sustava reprodukcije i BLUETOOTH® veze za podešavanje jačine zvuka. Tu je i ugrađeno pretpojačalo zvuka, koje se može koristiti uz pojačala koja omogućavaju samo vezu na razini linijskog signala.

 SONY lx30bt

Kvalitetan zvuk

Tehnologija zvuka i kvaliteta izrade poboljšani su kako bi vaše ploče zvučale bolje nego ikada. LX310BT ima disk od lijevanog aluminija radi izvanrednog balansa zvuka i novi dizajn tonske ručke radi stabilnosti zvuka. U kombinaciji s debelim i čvrstim poklopcem radi sprečavanja rezonancije, nema boljeg načina za uživanje u gramofonskim pločama.

 

Doživite preporod gramofonskih ploča sa stilom

LX310BT ima moderan i prvoklasan izgled, zahvaljujući pažljivo dizajniranoj teksturi i kvalitetnoj izradi. Tu su i direktne tipke na tijelu gramofona radi intuitivnog korištenja, uključujući i direktnu BLUETOOTH® tipku, koje vam omogućavaju da lako pokrenete, zaustavite i spojite svoj uređaj.

Model PS-LX310BT bit će dostupan od travnja 2019. godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od 200 eura.

[1] Dostupne su niska, srednja i visoka razina pojačanja.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here