Zagreb, 8. rujna 2020. – Jedna od vodećih kompanija za navigacijsku tehnologiju TomTom nedavno je predstavila svoju aplikaciju TomTom GO Navigation u Huaweijevoj AppGallery trgovini. TomTom GO Navigation je jednostavna za upotrebu i dolazi s pregršt inovativnih funkcionalnosti – od navođenja po prometnom traku do pretraživanja ruta i prometnog nadzora, kako bi pomogla vozačima u sigurnijem kretanju po prometnicama. Aplikacija će odsad biti dostupna u 22 europske države, među kojima je i Hrvatska.

Aplikacija također nudi detaljne 3D karte koje je moguće preuzeti i pohraniti na vozačev telefon, pružajući kvalitetno iskustvo vožnje čak i bez pristupa mobilnoj mreži. Izvanmrežne karte ažuriraju se na tjednoj osnovi kada je uređaj spojen na mrežu kako bi ažurirale važne detalje. Nakon povezivanja, karte su poboljšane cijelim paketom TomTom usluga, uključujući informacije o prometu i upozorenja o nadzoru brzine. Karte se mogu preuzeti na razini država ili regija na temelju individualnih potreba.

TomTom GO aplikacija dolazi s korisnom značajkom „TomTom Online Search and Routing“, što olakšava traženje odredišta, kao i najboljih ruta, te „TomTom Traffic“ – uslugu pružanja prometnih informacija u stvarnom vremenu. Zahvaljujući naprednim opcijama vozači mogu izbjeći skretanja i spajanja u zadnji trenutak jer im aplikacija jasno pokazuje u kojoj traci trebaju biti u svakom trenutku.

“U TomTom-u održavamo svijet u pokretu zahvaljujući našim inovativnim preciznim tehnologijama, a stotine milijuna korisnika već su nam pokazali povjerenje. Oduševljeni smo suradnjom s Huaweijem, još jednim tehnološkim liderom, kako bismo našu viziju sigurnijeg, čišćeg svijeta bez zagušenja približili stvarnosti”, rekla je Carol Picou-Kat

TomTom GO aplikacija dolazi bez oglasa i ne unovčava osobne podatke korisnika. Aplikacija nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje bez obaveza, a korisnici se mogu pretplatiti na aplikaciju po cijeni od 12,99 eura godišnje, 8,99 eura za šest mjeseci ili 1,99 eura mjesečno. Aplikacija je integrirana s Huaweijevom In-App Purchases (IAP) tehnologijom, Huaweijevim mobilnim servisima (HMS) te Huaweijevim alatom za developere, kako bi korisnicima AppGallery trgovine ponudio najsigurnije i najjednostavnije transakcijsko iskustvo.

“Kao jedna od tri najbolje globalne trgovine aplikacija, AppGallery se zalaže za pružanje globaliziranog i lokaliziranog iskustva za korisnike. Uzbuđeni smo što surađujemo s TomTom-om i donosimo najnovije usluge navigacije većem broju korisnika naše trgovine”, rekao je Wang Yanmin, predsjednik globalnih suradnji i ekološkog razvoja u Huawei CBG-u.

AppGallery je predan pružanju visokokvalitetnog, inovativnog i sigurnog iskustva s aplikacijama korisnicima. To uključuje uspostavu cjelovitog sigurnosnog sustava i osiguravanje poštivanja lokalnih zakona i propisa širom svijeta.

TomTom GO navigacija od sada dostupna u AppGallery trgovini (4)

O AppGallery trgovini

TomTom GO je odsad moguće pronaći na Huaweijevoj otvorenoj i sigurnoj platformi za distribuciju aplikacija – AppGallery. Riječ je o jednoj od tri vodeće svjetske trgovine aplikacija, dostupnoj u više od 170 zemalja i regija koja povezuje 460 milijuna aktivnih korisnika s Huaweijevim inovativnim ekosustavom.

AppGallery ne samo da osigurava privatnost i sigurnost korisnika, već pruža i jedinstvena funkcionalna iskustva i bolje mogućnosti otkrivanja aplikacija. Ona objedinjuje kvalitetne popularne aplikacije iz cijelog svijeta, segmentirajući ih u 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene medije, zabavu i još mnogo toga.

Huaweijevi korisnici, osim AppGallery trgovine, za instaliranje aplikacija mogu iskoristiti i mogućnosti Petal Search pretraživača. Riječ je o aplikaciji koju je moguće pronaći u AppGallery trgovini. Korisnici na svoj početni zaslon mogu dodati i widget za pretraživanje te izravno s početnog zaslona doći do milijuna aplikacija, sadržaja i vijesti koje žele pronaći.

Prilikom preuzimanja preko Petal Search pretraživača, prikazat će se i izvorno mjesto s kojeg se aplikacija instalira, bilo da je riječ o AppGallery trgovini, službenoj web stranici developera ili ostalim web izvorima. Petal Search može se iskoristiti i za pregled dnevnih novosti, sportskih rezultata, a sjajan je i za planiranje putovanja jer integrira pretragu restorana, letova i smještaja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here