Dugo očekivani nastavak jedne od najboljih igara iz tzv. “looter-shooter” žanra – The Division, je napokon došao, donoseći uzbudljivo, grafički impresivno igračko iskustvo, koje je optimalno optimizirano za PC.

Ubisoftov Studio, Massive Entertainment blisko je surađivao s AMD-om kako bi najnovija verzija njihovog fenomenalnog grafičkog “engina” – “Snowdrop” koristila najnaprednije grafičke tehnologije i API-je kao što je DirectX 12, omogućujući glatku igru ​​na svim kategorijama PC hardvera, uz izvanredne performanse na Radeon grafičkim karticama i Ryzen procesorima.

Zahvaljujući DirectX 12 grafičkom API-ju i optimizaciji AMD-ove grafičke arhitekture za API-je niskog nivoa kao što su DX12 i Vulcan, igra “The Division 2” bez problema na 1080p60, s najviše detalja, već I na pristupačnoj seriji AMD Radeon RX 570/580 video kartica, dok je za 1440p60 potrebna RX Vega 56/64.

Igra “The Division 2” dolazi s punom podrškom za AMD-ovu Radeon FreeSync 2 HDR tehnologiju, zahvaljujući kojoj post-apokaliptični svijet u kojem se akcija odvija, postaje još impresivniji i živopisniji.

AMD Division 2

Multi-Core optimizacija Snowdrop grafičkog “engina” povećava iskoristivosti I samog procesora sa opsluživanjem grafičke kartice i omogućuje primjetno ubrzanje na konfiguracijama s više od četiri procesorske jezgre/niti.

S takozvanom “meta-kritičnom” ocjenom od 82 i sa vrlo pozitivnim recenzijama na tehnološkim portalima, kao i među samim igračima, The Division 2 trenutno se nametnula kao jedna od najboljih “looter-shooter” igara na tržištu. Tako je suradnjom AMD-a I Ubisofta ova igra postala dostupna i kao poklon prilikom kupovine određenih AMD grafičkih kartica i procesora, kod službenih partnera, kroz kampanju “Raise the game fully loaded”.

Za najbolje iskustvo igranja, na Radeon grafičkim karticama, AMD je izdao Radeon Adrenalin 2019 drajvere optimizirane za igru The Division 2.

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here