Krenite na plažu ili bazen ovog ljeta s najnovijim džepnim kamkorderom iz Sonyja, koji je spreman na sve što život podastre pred vas!

Vodonepropustan do dubine od 10 metara, novi tanki Handycam HDR-GW66VE uspješno se opire i prašini, prljavštini, niskim temperaturama do -10C° te slučajnim padovima i udarcima. Tako da, ukoliko plivate, sunčate se ili pak skijate – nema potrebe da štedite ovaj kamkorder.

Osim što savršeno snima sve obiteljske trenutke, Handycam HDR-GW66VE kamkorder jednostavan je i za snimanje usklađenih Full HD 50p video snimki. Zahvaljujući visokoj kvaliteti G Lens i Exmor R CMOS senzoru, snimit ćete blistave Full HD video snimke i detaljne fotografije – bez obzira nalazili se u zatvorenom ili otvorenom prostoru te neovisno o osvjetljenju.

Čak i pri većem zumiranju, snimke su čiste i bez mutnih detalja, zahvaljujući SteadyShot Active Mode načinu koji amortizira efekt podrhtavanja. Rezultati su glatke, profesionalne fotografije, koje pri pregledavanju neće izazvati glavobolje.

Slikanje odličnih autoportreta nikada nije bilo jednostavnije! Poseban gumb za snimanje praktično smješten s prednje strane kamkordera omogućava slikanje autoportreta bez straha da će fotografije biti mutne. Jednako dobre rezultate postiže se i pri snimanju sebe i svoje obitelji s udaljenosti ispružene ruke.

Za sve one koji imaju ozbiljne filmske ambicije, Handycam® HDR-GW66VE kamkorder snima u najboljoj kvaliteti AVCHD formata, čije je pregledavanje užitak na Full HD televizorima, a koje se može snimiti na Blu-ray Disc™

Ako nestrpljivo iščekujete podijeliti sve lijepe uspomene s putovanja s prijateljima i obitelji, izaberite internetu prilagođen MP4 format snimanja uz kojeg bez poteškoća dijelite željeni sadržaj putem omiljenih društvenih mreža. Jednostavno možete prepravljati i dijeliti video snimke i fotografije uslikane Handycam® kamkorderom uz pomoć PlayMemories Home besplatnog programa za vaše računalo

Posebno impresivne rezultate ćete dobiti ukoliko pregledavate snimke i fotografije na kompatibilnom Bravia televizoru, koji uz Triluminos Colour paletu nadasve prirodne boje omogućuje savršeno jasno pregledavanje ljetnih oblaka, bujne trave ili šarene tropske ribe.

Velik izbor pripadajućih dodataka za vaš Handycam uključuje LCM-GWA polutvrdu torbicu. Čak i ako ste se upravo izašli iz bazena, prilagođen vodonepropusni oblik aparata omogućuje bezbrižno rukovanje vlažnim kamkorderom, a da se pritom neće smočiti ostale sadržaje u vašoj torbi.

Otporan na vodu, prašinu, hladnoću te udarce, novi Handycam HDR-GW66VE Full HD džepni kamkorder iz Sonyja dostupan je od svibnja, 2013.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here