Wiko ostaje vjeran svom DNK – Tehnologija dostupna svima

Budući da smo svi uvijek u pokretu, a život nikad ne spava, potrebna nam je snaga kako bi izdržali te duge sate. Prateći ovu strategiju, tvrtka Wiko i ove godine pojačava svoj fokus na autonomiju baterije.

Upravo iz želje da neprestano poboljšavaju autonomiju svojih pametnih telefona,  nastala je bliska suradnja tvrtki Wiko i Smartviser. Smartviser je poznati i priznati laboratorij za testiranje proizvoda, a suradnja izgleda ovako: neovisna strana testira Wiko pametni telefon simulirajući stvarnu upotrebu potrošača u stvarnim mrežnim uvjetima u cilju ocjene performansi na temelju prosječne uporabe.

Wiko View4 test baterije

Na temelju rezultata u pogledu trajanja baterije, SmartViser primjećuje “impresivne performanse” Wiko View4, pa čak ga naziva i “maratoncem” te potvrđuje 3 dana intenzivnog korištenja s samo jednim punjenjem. ViSerMark je složen test protokola autonomije i ne oponaša samo osnovnu uporabu, već je puno  više od ovoga.

View4 dobiva ViSerMark ocjenu 315, što je najbolja ocjena koju je SmarViser dao za pametni telefon do danas!

View4 opremljen je baterijom od 5000 mAh, koja je povezana s octa-core procesorom, pametnom trostrukom kamerom i maksimalnom memorijom od 64 GB. Sve te značajke upotpunjava full screen modernog dizajna. Wiko View4 doista je naoružan da se suoči sa najzahtjevnijim načinima korištenja tokom mnogo sati.

Dakle, jeste li spremni uživati ​​u svom View4 3 dana?

Otkrijte View4

P.R.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here